Αστυνομικό Ρεπορτάζ

05/09/2013 - 13:10

Σοβαρό τροχαίο στην Κράτηγο Μυτιλήνης - Βίντεο και φωτογραφίες

 
Χθες (04-09-2013) το βράδυ, στην επαρχιακή οδό Μυτιλήνης- Κρατήγου, δίκυκλη μοτοσυκλέτα με οδηγό έναν 50χρονο , συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 47χρονoς , με συνέπεια τον τραυματισμό του δικυκλιστή. 
Ο 50χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης.
 
 

Σύμφωνα με μαρτυρίες: Η μηχανή κατευθυνόταν απο το αεροδρόμιο προς τη Μυτιλήνη με υπερβολική ταχύτητα με αποτέλεσμα όταν το αυτοκίνητο, το οποίο έβγαινε από τη διασταύρωση της Βαρειάς - είχε Stop -  για να πάει στη Μυτιλήνη , ο οδηγός της μηχανής τον είδε και  ξεκίνησε να φρενάρει απότομα από μακρυά με αποτέλεσμα να μπλοκάρουν οι τροχοί και να χάσει τον έλεγχο της μηχανής. Ο οδηγός της μηχανής πετάχτηκε απο τη μηχανή και σύρθηκε και η μηχανή μόνη της έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο και μπήκε από κάτω από το αυτοκίνητο. Από την πρόσκρουση το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στη κολόνα φωτισμού. 

up date Από τη πλευρά του οδηγού μας επισημάνθηκε ότι η ταχύτητα της μηχανής ήταν 70 χλμ / ώρα και σε καμία περίπτωση δεν ισχύει η μαρτυρία για "υπερβολική ταχύτητα".  Η αποκλειστική ευθύνη  είναι του οδηγού του ΙΧ αυτοκίνητου που παραβίασε το STOP και παραλίγο η παράβασή του να στοιχίσει τη ζωή  αναβάτη της μηχανής. 

 

Μοιράσου το άρθρο!