Αστυνομικό Ρεπορτάζ

30/12/2014 - 11:24

Στα χέρια της Αστυνομίας ο δράστης της κλοπής σε πρατήριο καυσίμων

    <
    li>Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού, από πρατήριο υγρών καυσίμων στη Μυτιλήνη
  • Συνελήφθη ένας 48χρονος , ενώ εντοπίστηκε το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων

Εξιχνιάστηκε, χθες (29-12-2014) το μεσημέρι, μετά από μεθοδευμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης, περίπτωση κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού, από πρατήριο υγρών καυσίμων, 52χρονου , στη Μυτιλήνη.
Για την υπόθεση, συνελήφθη ένας άνδρας ηλικίας 48 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από το κύκλωμα κλειστής τηλεόρασης του πρατηρίου , προέκυψε ότι, προχθές (28-12-2014) το πρωί, ο 48χρονος μπήκε στο πρατήριο του 52χρονου, σε ώρες λειτουργίας του, χωρίς να γίνει αντιληπτός και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 17.000 ευρώ.
Πιο συγκεκριμένα, ο 48χρονος προσήχθη ως ύποπτος και κατά την εξέτασή του παραδέχτηκε την πράξη του, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 16.380 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε και παραδόθηκε στον κάτοχό του.
Επιπλέον, στην κατοχή του δράστη, βρέθηκε σε έλεγχο που του έγινε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς).
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.
 

Μοιράσου το άρθρο!