Αστυνομικό Ρεπορτάζ

22/10/2015 - 12:13

Στα χέρια της Αστυνομίας ο ληστής του Μολύβου

Εξιχνιάστηκαν, χθες (21-10-2015) το απόγευμα στη Μυτιλήνη, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δύο (2) ληστείες που διεπράχθησαν προ εξαημέρου, στις περιοχές Συκαμιά και Μήθυμνα της Λέσβου.

Για τις συγκεκριμένες υποθέσεις, σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος ενός 21χρονου ημεδαπού (Ρομά), ο οποίος συνελήφθη με ένταλμα των Δικαστικών Αρχών, καθώς και σε βάρος ενός 15χρονου ημεδαπού (Ρομά). Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, την 16-10-2015 το βράδυ στην περιοχή της Μήθυμνας, οι δύο δράστες κινούμενοι με αυτοκίνητο, πλησίασαν έναν 26χρονο υπήκοο Γαλλίας, που κινούταν πεζός και με τη χρήση σωματικής βίας, του αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο.

Ακολούθως το ίδιο βράδυ, στην περιοχή Συκαμιά, με την ίδια ακριβώς μέθοδο αφαίρεσαν από αλλοδαπό μετανάστη, μία τσάντα που περιείχε δύο κινητά τηλέφωνα. Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ σε βάρος της μητέρας του 15χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!