Αστυνομικό Ρεπορτάζ

03/09/2018 - 05:52

Συλλήψεις αλλοδαπών στη Μυτιλήνη

Συνελήφθη, χθες (31-08-2018) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 17 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής.
Ειδικότερα, χθες το βράδυ, ο 17χρονος προσπάθησε να αφαιρέσει δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας 68χρονου ημεδαπού, η οποία ήταν σταθμευμένη σε δημοτική οδό στην παραπάνω περιοχή, χωρίς ωστόσο να το κατορθώσει, καθώς έγινε αντιληπτός από περιπολούντες αστυνομικούς.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.  

 

 

----------


Από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού, ηλικίας 15 ετών, ο οποίος κατηγορείται για πρόκληση διακεκριμένων φθορών.
Ειδικότερα και σύμφωνα με καταγγελία, χθες (31-08-2018) το απόγευμα, ο 15χρονος προκάλεσε υλικές ζημιές, πετώντας πέτρες, σε γραφείο που βρίσκεται σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στη Μόρια της Λέσβου.
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.

-------------
Από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για περίπτωση πρόκλησης σωματικών βλαβών σε βάρος ενός 24χρονου αλλοδαπού.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη, χθες (31-08-2018) στη Μυτιλήνη, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 22 ετών κατηγορούμενος για πρόκληση σωματικών βλαβών, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για το ίδιο αδίκημα σε βάρος τεσσάρων (4) ακόμη αλλοδαπών, ηλικίας από 22 έως 27 ετών. Στην ίδια υπόθεση εμπλέκονται τρεις (3) ακόμη δράστες, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων. 
Ειδικότερα και σύμφωνα με την καταγγελία, προχθές (30-08-2018) το βράδυ στην περιοχή της Μόριας στη Λέσβο, ο συλληφθείς, από κοινού με τους έτερους επτά δράστες, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον 24χρονο, με τη χρήση αιχμηρών αντικειμένων.
Τις έρευνες διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!