Αστυνομικό Ρεπορτάζ

09/11/2020 - 16:16

Συλλήψεις για κλοπές κινητών στο ΚΥΤ του Καρά Τεπέ

Συνελήφθη, χθες (08-11-2020) σε δομή διαμονής αλλοδαπών, στην περιοχή Καρά Τεπέ Μυτιλήνης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, απογευματινές ώρες χθες στην παραπάνω περιοχή, ο συλληφθείς αφαίρεσε από την κατοχή έτερου αλλοδαπού, κινητό τηλέφωνο.

Στο πλαίσιο των ερευνών, το προαναφερόμενο κινητό τηλέφωνο βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

 

Επίσης: 

Συνελήφθη, χθες (08-11-2020) σε δομή διαμονής αλλοδαπών, στην περιοχή  Καρά Τεπέ Μυτιλήνης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα και όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, πρώτες πρωινές ώρες χθες στην παραπάνω περιοχή, ο συλληφθείς αφαίρεσε τα κινητά τηλέφωνα δύο (2) αλλοδαπών, από χώρους όπου διαμένουν οι τελευταίοι. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Συνελήφθη, χθες (08-11-2020) σε δομή διαμονής αλλοδαπών, στην περιοχή «Μαυροβούνι» Μυτιλήνης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για διάπραξη κλοπών. Ειδικότερα και όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, πρώτες πρωινές ώρες χθες στην παραπάνω περιοχή, ο συλληφθείς αφαίρεσε τα κινητά τηλέφωνα δύο (2) αλλοδαπών, από χώρους όπου διαμένουν οι τελευταίοι. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!