Αστυνομικό Ρεπορτάζ

23/06/2011 - 21:07

Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Μυτιλήνη

Συνελήφθησαν, σήμερα  23/6/2011  στις 07:15, στο λιμάνι της Μυτιλήνης, μία 35χρονη και μία 37χρονη, μετά την αποβίβασή τους από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους μία πλαστική και μία χάρτινη συσκευασία, οι οποίες περιείχαν φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης βάρους 8,79 και 4,31 γραμμαρίων αντίστοιχα.  

Επίσης συνελήφθη, σήμερα στις 08:15, στο ίδιο λιμάνι, μία 22χρονη, μετά την αποβίβασή της από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, βρέθηκε στην κατοχή της μία συσκευασία από αλουμινόχαρτο, η οποία περιείχε φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης βάρους 1,6 γραμμαρίων.   

Τέλος, ανευρέθη, πρωινές ώρες χθες, στην περιοχή ΤΣΑΜΑΚΙΑ Μυτιλήνης, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, μία πλαστική συσκευασία, η οποία περιείχε ηρωίνη βάρους 1,43 γραμμαρίων, χωρίς μέχρι στιγμής να γίνουν συλλήψεις.  

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, ενώ οι προαναφερόμενες ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν

Μοιράσου το άρθρο!