Αστυνομικό Ρεπορτάζ

07/06/2018 - 05:57

Συλλήψεις σε Μόρια και αεροδρόμιο

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος  ενός αλλοδαπού, ηλικίας 27 ετών, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων καθώς και για τα αδικήματα της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και της απειλής.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, χθες (05-06-2018) σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στη Μόρια της Λέσβου, ο προαναφερόμενος, από κοινού με έτερους αλλοδαπούς, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με δύο (2) αλλοδαπούς, ηλικίας 20 και 23 ετών. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, ο 27χρονος τραυμάτισε, με αιχμηρό αντικείμενο τους δύο τελευταίους, ενώ παράλληλα απείλησε τον 20χρονο.

Διενεργείται προανάκριση.

 

----------

 

Συνελήφθη, χθες (05-06-2018) στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 29 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και για το αδίκημα της απειλής.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο 29χρονος, χθες (05-06-2018) το μεσημέρι σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή, απείλησε με τη χρήση μαχαιριού, έναν 38χρονο αλλοδαπό.
Από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση.

 

--------

 

Συνελήφθη, (06-06-2018) στον αερολιμένα της Μυτιλήνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 59 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή του 59χρονου και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.
Από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση.

Μοιράσου το άρθρο!