Αστυνομικό Ρεπορτάζ

12/10/2011 - 13:13

Σύλληψη για μαστροπεία στην Αγία Παρασκευή Λέσβου

Σύλληψη 59χρονου ημεδαπού για μαστροπεία, στην Αγία Παρασκευή Λέσβου.

 Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονης αλλοδαπής για παράβαση της νομοθεσίας «περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων».

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, ότι ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ-μπαρ), προάγει κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία σε πορνεία εργαζόμενες σ’ αυτό γυναίκες, σχεδιάσθηκε επιχείρηση και συνελήφθη σήμερα (12-10-2011) τις πρώτες πρωινές ώρες, στη περιοχή «Αγία Παρασκευή» της Λέσβου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας 59χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για μαστροπεία. Επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονης αλλοδαπής για παράβαση της νομοθεσίας «περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων».

Αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, υποδυόμενος τον πελάτη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ-μπαρ), ιδιοκτησίας του 59χρονου, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής Λέσβου, συμφώνησε με την 21χρονη αλλοδαπή, η οποία εργαζόταν στο κατάστημα, να συνευρεθούν ερωτικά έναντι χρηματικής αμοιβής ύψους 100 ευρώ.

  Η 21χρονη εισέπραξε το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό και το παρέδωσε στον 59χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος. Στη συνέχεια η νεαρή αλλοδαπή ακολούθησε τον αστυνομικό που υποδυόταν τον πελάτη, στο αυτοκίνητο του, προκειμένου  να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του.   Στην κατοχή του 59χρονου, βρέθηκε σε έρευνα που του έγινε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1845 ευρώ, μεταξύ των οποίων και το προαναφερόμενο ποσό των 100 ευρώ το οποίο είχε προσημειωθεί.   Σε έρευνα που ακολούθησε στο παραπάνω κατάστημα, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ.   Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!