Αστυνομικό Ρεπορτάζ

07/11/2019 - 13:07

Σύσκεψη για το προσφυγικό - Εντολές για βελτίωση μέτρων επιτήρησης στο θαλάσσιο πεδίο

Σύσκεψη στο Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με θέμα το μεταναστευτικό - προσφυγικό ζήτημα

Παρουσία του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχου Λ.Σ. Θεόδωρου Κλιάρη πραγματοποιήθηκε την 06/11/2019 σύσκεψη στο Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για το μεταναστευτικό - προσφυγικό ζήτημα στην οποία συμμετείχαν οι Προϊστάμενοι της 2ης, 8ης και 9ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και οι Προϊστάμενοι Λιμενικών Αρχών του Ανατολικού Αιγαίου.

Στη σύσκεψη επίσης παρευρέθησαν ο Α' Υπαρχηγός Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Κωνσταντίνος ΠΟΥΛΗΣ, ο Β' Υπαρχηγός  του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Αλέξανδρος ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ο Διευθυντής του Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων, ο Διευθυντής Επιχειρήσεων, ο Επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης του Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, καθώς και ο Κυβερνήτης και ο Προϊστάμενος του Π.Α.Θ. 080 Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αναλύθηκε και εκτιμήθηκε η κατάσταση των μεταναστευτικών - προσφυγικών ροών και παράλληλα δόθηκαν εντολές για τη βελτίωση των μέτρων επιτήρησης στο θαλάσσιο πεδίο και την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας με τις συναρμόδιες Αρχές

Μοιράσου το άρθρο!