Αστυνομικό Ρεπορτάζ

18/11/2020 - 06:44

Τεράστια επιτυχία της Αστυνομίας στη Μυτιλήνη...

Το κέντρο της Μυτιλήνης χθες είχε εικόνα αστυνομοκρατούμενης περιοχής. Δεκάδες αστυνομικοί, περιπολικά και κλούβες των ΜΑΤ. Και όλα αυτά για να εκτελεστεί η εντολή του Αρχηγού της Αστυνομίας ότι απαγορεύονται οι συναθροίσεις άνω των 4 ατόμων. Μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης 17 Νοεμβρίου και ενώ στην πόλη της Μυτιλήνης δεν κυκλοφορούσε κανείς οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν εκεί. Στην Ερμού, στα Κεντρικά Λύκεια, στο Δημοτικό Θέατρο, στο Πάρκο Αγίας Ειρήνης... εικόνα που τελικά προκαλούσε γέλιο... 

Χθες το βράδυ μάλιστα εκδόθηκε και ανακοίνωση από την Αστυνομική Δ/νση για τη μεγάλη τους επιτυχία να αποτρέψουν πορεία 20 ατόμων... έριξαν και 5 πρόστιμα! Και όλα αυτά έγιναν για την υγεία μας! Ας μην το ξεχνάμε! 

 Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Ανακοινώνεται ότι, στη Λέσβο, 20 άτομα, την 17η Νοεμβρίου  17:00 ώρα συγκεντρώθηκαν σε πεζοδρόμιο της οδού Π. Κουντουριώτη στη Μυτιλήνη και κινήθηκαν προς το πάρκο της Αγίας Ειρήνης. Από αστυνομικές δυνάμεις αποτράπηκε η πορεία τους. 

Επιβλήθηκαν 5 διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ. Για το περιστατικό σχηματίζεται ποινική δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.

Επίσης, στη Σάμο, άτομα που επέβαιναν σε 40 Ι.Χ. επιβατικά οχήματα την 18:30 ώρα, κινήθηκαν από την περιοχή του Βαθέως, στο Καρλόβασι. Κατά τον αστυνομικό έλεγχο επιβλήθηκαν 2 διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.

Μοιράσου το άρθρο!