Αστυνομικό Ρεπορτάζ

12/08/2022 - 17:11

Τι αναφέρει η Ασφάλεια για τον 10χρονο εμπρηστή στη Μυτιλήνη - Οι γονείς και ο αναπτήρας

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος ανήλικου ημεδαπού για το αδίκημα του εμπρησμού

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος ανήλικου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα του εμπρησμού (κατ’ εξακολούθηση).

Ειδικότερα και σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, χθες (11-08-2022) ο προαναφερόμενος ανήλικος προξένησε πυρκαγιά με τη χρήση αναπτήρα, στην τοποθεσία «Προφήτης Ηλίας» στη Μυτιλήνη.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, προχθές (10-08-2022), ο ίδιος δράστης προξένησε πυρκαγιά στην ίδια περιοχή. 

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε ο αναπτήρας που χρησιμοποίησε ο ανήλικος, ενώ συνελήφθη γονέας του με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανήλικου. 

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

-- 

η αρχική ανάρτηση και το θέμα που ανέδειξε σήμερα το πρωί το Lesvosnews.net

Ένα παιδί μόλις 10 ετών συνελήφθη στη  Μυτιλήνη με την κατηγορία του εμπρησμού, καθώς έβαζε φωτιές σε δάση.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο 10χρονος συνελήφθη στη Μυτιλήνη, ενώ παραδέχθηκε πως έβαλε φωτιά σε δύο δασύλλια στην περιοχή της Αγίας Κυριακής.
Μάλιστα, σε ερώτηση των αστυνομικών γιατί έβαζε φωτιές ο μικρός απάντησε «γιατί μου αρέσει να βλέπω τους πυροσβέστες να τις σβήνουν».
Σε βάρος του μικρού παιδιού έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει ο Εισαγγελέας Ανηλίκων.

 

Μοιράσου το άρθρο!