Αστυνομικό Ρεπορτάζ

08/12/2019 - 08:56

Τραγωδία στη Μυτιλήνη: κάηκε ζωντανός μέσα στο σπίτι του

Χωρίς τις αισθήσεις του  εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες ( Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019)  άτομο ηλικίας 89 ετών  κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς επί της οδού Κεφαλλήνιας  (Συνοικία Βουναράκι) στη Μυτιλήνη. Στο συμβάν επιχείρησαν συνολικά  έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Η φωτιά ξεκίνησε λίγο μετά τις 4 κατά πάσα πιθανότητα από εστία θέρμανσης ή βραχυκύκλωμα. Τα ακριβή αίτια ερευνά το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Ο άτυχος 89χρονος διέμενε στο σπίτι με τη σύζυγό του. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να βγάλουν ζωντανή την ηλικιωμένη γυναίκα όχι όμως και τον σύζυγό της... Το σπίτι του ζευγαριού καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. 

 

 

up date η ανακοίνωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία:

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ηλικιωμένος ημεδαπός, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε οικία, επί της οδού Κεφαλληνίας, στη Μυτιλήνη της Λέσβου. Στο συμβάν, για το οποίο ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, επιχείρησαν 10 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στην οικία. 

 

up date 2 διαβάστε

Σε βραχυκύκλωμα της τηλεόρασης οφείλεται η πυρκαγιά στη Μυτιλήνη που κατέληξε σε τραγωδία

Μοιράσου το άρθρο!