Αστυνομικό Ρεπορτάζ

14/09/2021 - 15:04

Τραγωδία! Θάνατος και αίμα στους δρόμους της Λέσβου - Νεκρός 53χρονος - Και εγκατάλειψη πεζού, θύμα τροχαίου

3 τροχαία σε Ερεσό και Πλωμάρι

Από τον Αστυνομικό Σταθμό Ερεσού – Αντίσσης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα σήμερα (14-09-2021) σε οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή της Ερεσού στη Λέσβο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από 53χρονο ημεδαπό εκτράπηκε της πορείας της και προσέκρουσε σε δέντρο, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του δικυκλιστή.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται. 

 

Επίσης: 

Από τον Αστυνομικό Σταθμό Ερεσού - Αντίσσης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα χθες (13-09-2021) σε οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή της Ερεσού στη Λέσβο. 

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν, δίκυκλη μοτοσικλέτα  που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός και Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από 42χρονο αλλοδαπό. 

Κατά το χρόνο του συμβάντος τραυματίστηκε ο οδηγός του δικύκλου. 

 

Και αυτό:

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πλωμαρίου, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα την 07-09-2021 σε οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή του Πλωμαρίου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με καταγγελία,  δίκυκλο όχημα που οδηγούσε άτομο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, παρέσυρε και τραυμάτισε ηλικιωμένη ημεδαπή που κινούταν πεζή. Ακολούθως ο οδηγός του δικύκλου εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.

 

 

Και για το τέλος ένας μεθυσμένος οδηγός...

Συνελήφθη, χθες (13-09-2021) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, αλλοδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου, ο συλληφθείς οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, βρισκόμενος υπό την επήρεια αλκοόλ.

Μοιράσου το άρθρο!