Αστυνομικό Ρεπορτάζ

19/03/2012 - 21:03

(update:Συνελήφθησαν οι δράστες) Πεζός με καλυμμένο πρόσωπο ξυλοκόπησε και λήστεψε 53χρονη

trong>up date 20/03/2012

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη αστυνομική έρευνα, συνελήφθησαν χθες (19-03-2012) το απόγευμα, στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δύο (2) υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 26 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία  για ληστεία και συνέργια σε ληστεία, σε βάρος 53χρονης ημεδαπής. (Σχετ: Το από 19-03-2012 Δελτίο Τύπου).

Τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, ο 26χρονος, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του,  προσέγγισε πεζός την 53χρονη, στην οδό Ε. Βοστάνη στη Μυτιλήνη και αφού τη χτύπησε στο πρόσωπο και στο σώμα, αφαίρεσε την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.750 ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.

 O 22χρονος παρείχε συνδρομή στον 26χρονο, ενεργώντας ως «τσιλιαδόρος».  

 Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.  

 

 

 

Η εγκληματική δράση στη Μυτιλήνη ολοένα και αυξάνει. Σήμερα είχαμε ένα πρωτοφανές περιστατικό.  Ληστεία και ξυλοδαρμός στο κέντρο της πόλης από άγνωστο πεζό δράστη.

Σήμερα (19-03-2012) το μεσημέρι, καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, μία περίπτωση ληστείας σε βάρος 53χρονης ημεδαπής.

Τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, άγνωστος δράστης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, προσέγγισε πεζός την 53χρονη στην οδό Ε. Βοστάνη στη Μυτιλήνη και αφού τη χτύπησε στο πρόσωπο και στο σώμα, αφαίρεσε την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.750 Ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης διενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό του αγνώστου δράστη.

--------------------------------------

κάντε like στην επίσημη σελίδας του Lesvosnews στο Facebook

Μοιράσου το άρθρο!