Αστυνομικό Ρεπορτάζ

29/01/2016 - 11:59

Βρέθηκε ο «φίλαθλος» της Καλλονής με «αδυναμία στους καφέδες»

ΔΕΗ

yle="text-align: justify;">Χθες (28-01-2016) το μεσημέρι, ταυτοποιήθηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, άτομο, το οποίο κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού.

Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 27 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, ο 27χρονος, απογευματινές ώρες της 23-01-2016, βρισκόμενος στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής αγώνα ποδοσφαίρου, έρριψε μία πλαστική συσκευασία με καφέ, προς τον «πάγκο» συμμετέχουσας στον αγώνα ομάδας.

 

-------------

Για το θέμα αυτό είχαμε αναφέρει:

Η αρχική ανακοίνωση από την Αστυνομική Δ/νση Λέσβου:

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ατόμου, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, το προαναφερόμενο άτομο, προχθές (23-01-2016) το απόγευμα, βρισκόμενο στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής αγώνα ποδοσφαίρου, έρριψε μία πλαστική συσκευασία με καφέ, προς τον «πάγκο» συμμετέχουσας στον αγώνα ομάδας. Διενεργείται προανάκριση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλονής:

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης με τον Πανθρακικό στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, «φίλαθλος» εκσφενδόνισε ένα πλαστικό ποτήρι με καφέ προς τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας, χωρίς ωστόσο να χτυπήσει κανέναν. Το περιστατικό καταγράφηκε στο φύλλο αγώνα. Ως ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ζητήσαμε από την αστυνομία τον εντοπισμό του δράστη από το κύκλωμα εποπτείας με κάμερες που λειτουργεί στο Στάδιο και να προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες που προβλέπονται από το νόμο. Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ σε περίπτωση που της επιβληθεί τιμωρία για το συγκεκριμένο γεγονός, θα στραφεί νομικά κατά του συγκεκριμένου «φιλάθλου» διεκδικώντας αποζημίωση για οποιαδήποτε βλάβη υποστεί (χρηματικό πρόστιμο ή άλλη ποινή). Η στάση και η συμπεριφορά της ομάδας μας απέναντι σε ζητήματα που εμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων στην έδρα μας, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, είναι άτεγκτη και αδιαπραγμάτευτη. Επιθυμούμε το σεβασμό για τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους, παρέχουμε την όσο το δυνατόν καλύτερη φιλοξενία στους αντιπάλους μας, προβαίνουμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλεια των αθλητών και των φιλάθλων και επιδιώκουμε κάθε αναμέτρηση να αποτελεί μια ποδοσφαιρική γιορτή, τόσο για το ελληνικό πρωτάθλημα όσο και για το νησί μας. Ζητούμε λοιπόν από όλους να προστατεύσουν την ομάδα από τέτοιου είδους φαινόμενα που αμαυρώνουν την μέχρι τώρα, εικόνα και υποδειγματική φιλοξενία της ΚΑΛΛΟΝΗΣ στους εντός έδρας αγώνες της στη Superleague.

Μοιράσου το άρθρο!

ΤΕΒΑ