Αστυνομικό Ρεπορτάζ

12/12/2020 - 09:57

Ξυλοκόπησαν τους μετανάστες στη Μυτιλήνη επειδή ήταν μεθυσμένοι.... Απίστευτη δήλωση

Σχόλιο του προέδρου της ΠΟΣΥΦΥ -Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων - Χαρέλα Παναγιώτης για το περιστατικό στη Λέσβο.

 

Στο βωμό της "ανθρωποφαγίας" διατάχθηκε η διαθεσιμότητα των συναδέλφων για το περιστατικό που έφερε γνωστή εφημερίδα στο φως. Αφου λοιπόν πληροφορησε πως προκειται για πρόσφυγες και όχι για μετανάστες αιτούντες ασύλου, ότι αναίτια προχωρησαν σε συλληψη αυτών και ότι τους χτυπουσαν αφου τους έριξαν στο έδαφος, ξέχασε να πληροφορησει όμως πως οι συγκεκριμένοι μετανάστες είχαν καταναλώσει αλκοόλ και μεθυσμενοι, σταματούσαν διερχόμενους οδηγους στο δρόμο χτυπώντας τα οχήματα τους. Οι καταγγελίες αυτών προς τους αστυνομικους ήταν που τους οδήγησαν στο περιστατικό να επιληφθούν. Δεν μίλησαν βέβαια για την αντίσταση των μεταναστών κατά τη διάρκεια της σύλληψης, ουτε για τις βρισιές και το φτύσιμο. Εξάλλου σκοπός ήταν η ανθρωποφαγία των συναδέλφων. Η διοικητική εξέταση που θα ξεκινήσει, θα δείξει για το τι ακριβώς συνέβη. Το βέβαιο όμως είναι πως την είδηση, την εμπλουτιζουμε με ότι μας βολευει για να επιτευχθεί η ανθρωποφαγία των ενστόλων.

 

----

Σχόλιο Lesvosnews.net Ακόμη και αν δεχτούμε ότι είναι αληθινά όσα λέει ο πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ το βίντεο δείχνει την αλήθεια. Αν κάποιος έχει παραβατική συμπεριφορά του βάζεις χειροπέδες και αναλαμβάνει η δικαιοσύνη. Το ξυλοφόρτωμα από 3 συνοριοφύλακες και 1 αστυνομικό (που θεωρητικά έχουν εκπαιδευτεί για τέτοιες καταστάσεις) απέναντι σε ΔΥΟ μετανάστες ή πρόσφυγες δεν μπορεί να δικαιολογηθεί. 

Μοιράσου το άρθρο!