Αστυνομικό Ρεπορτάζ

27/09/2014 - 15:54

Υπόθεση μαστροπείας στη Μυτιλήνη - 4 συλλήψεις

Εξιχνιάστηκε, χθες (26-09-2014) το βράδυ, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, υπόθεση μαστροπείας στη Μυτιλήνη.
 
Για την συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθησαν, δύο άνδρες ηλικίας, 50 και 55 ετών, υπεύθυνοι καταστήματος διασκέδασης στη Μυτιλήνη καθώς και δύο ακόμη συνεργοί τους, ηλικίας 31 και 39 ετών, κατηγορούμενοι για μαστροπεία, ενώ για το ίδιο αδίκημα σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονης , ιδιοκτήτριας του καταστήματος.
 
Επίσης, 26χρονη υπήκοος Αλβανίας, εργαζόμενη στο ίδιο κατάστημα, κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδομένων προσώπων.
 

Ειδικότερα, χθες το βράδυ οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων σύμφωνα με τα οποία, ο 50χρονος και ο 55χρονος, εξωθούσαν στην πορνεία γυναίκες που εργάζονταν στο παραπάνω κατάστημα και διευκόλυναν την ερωτική συνεύρεσή τους έναντι χρηματικής αμοιβής, με πελάτες άλλοτε στις οικίες των τελευταίων και άλλοτε σε δωμάτια ξενοδοχείου.

 

Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικός, υποδυόμενος τον πελάτη, αφού μίσθωσε δωμάτιο σε ξενοδοχείο στη Μυτιλήνη, ακολούθως, με τη διαμεσολάβηση του 31χρονου υπαλλήλου του ξενοδοχείου, ήρθε σε συμφωνία με τον 50χρονο και τον 55χρονο, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα, έναντι χρηματικής αμοιβής.
 

 

Μοιράσου το άρθρο!