Αθλητικά

02/08/2021 - 08:19

10ος κολυμβητικός διάπλους του Κόλπου Γέρας από την Κουντουρουδιά έως το Πέραμα (φωτο)

     Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία  και ικανοποιητική συμμετοχή την Κυριακή 1 Αυγούστου 2021, ο 10ος κολυμβητικός διάπλους του Κόλπου Γέρας από την Κουντουρουδιά έως το Πέραμα.

    Οι 51 κολυμβητές και κολυμβήτριες που συμμετείχαν διήνυσαν την απόσταση των 1.000 περίπου μέτρων που χωρίζει την Κουντουρουδιά από το Πέραμα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αφού ο καιρός ήταν εξαιρετικός και η θάλασσα χωρίς κυματισμούς.

    Οι ηλικίες των κολυμβητών που συμμετείχαν ήταν από 14 έως 82 ετών και ο χρόνος που έκαναν κυμάνθηκε από 18 περίπου λεπτά ο πρώτος μέχρι 55 λεπτά ο τελευταίος.

     Στην ασφαλή διεξαγωγή του κολυμβητικού διάπλου συνέβαλαν αποφασιστικά, το πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος που επέβλεπε συνεχώς τους κολυμβητές, καθώς και η παρουσία  του ιατρού κ. Μάκη Αξιώτη που παρευρίσκετο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες αν χρειαζόταν.

      Τις ευχαριστίες μας οφείλουμε σε όλους τους προαναφερθέντες, καθώς επίσης και στους κ.κ. Ευστράτιο Καραντώνη και Στέλιο Χιώτη, οι οποίοι διέθεσαν τις βάρκες τους για τη δωρεάν μεταφορά των αθλητών και των συνοδών τους από την Κουντουρουδιά στο Πέραμα και αντιστρόφως.

      Τέλος, σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και μπλουζάκια για τη συμμετοχή τους τα οποία ήταν προσφορά της αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Μυτιλήνης.

Και του χρόνου με υγεία.

 

Διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν:

 

Ο «Παγγεραγωτικός» Πολιτιστικός Σύλλογος Γέρας,

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Σκάλας Λουτρών «ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ»

Ο «Παγγεραγωτικός» Σύλλογος Αθηνών και η

Α.Π.Σ. «Αναγέννηση Ποσειδώνα» Περάματος.

Μοιράσου το άρθρο!