Αθλητικά

05/07/2012 - 11:37

13η Πανελλήνια συνάντηση Varadero στη Μυτιλήνη

mg class=" wp-image-52197 alignleft" title="VCH" src="/lesvosnews.net/sites/default/files/2012/07/vch.jpg" alt="" width="406" height="576" />

Meet point για τους λάτρεις της Varadero από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό θα αποτελέσει η Λέσβος, το τριήμερο από 6 έως και 8 Ιουλίου, αφού θα πραγματοποιηθεί στο νησί συνάντηση των μελών του Varadero Forum.

Πρόκειται για τη 13η αντίστοιχη Πανελλήνια διοργάνωση, που θα προσελκύσει στη Λέσβο επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και τις γύρω χώρες, οι οποίοι μάλιστα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε πρώτη παρουσίαση τη νέα Varadero Crosstourer 1200 V4, προσφορά των Αδερφών Σαρακάκη.

Παράλληλα, καθ' όλη τη διάρκεια του τριημέρου θα πραγματοποιούνται διάφορα δρώμενα, ενώ τα μέλη του VFM θα επισκεπτούν αρκετές τουριστικές περιοχές του νησιού. Συγκεκριμένα, οι πρώτοι επισκέπτες θα καταφθάσουν στη Μυτιλήνη το απόγευμα της Πέμπτης μέσω Τουρκίας, ενώ ο μεγάλος όγκος των "Varaderιστών" θα βρίσκεται στο λιμάνι της Μυτιλήνης το βράδυ της ίδιας μέρας, προερχόμενος από τον Πειραιά με το πλοίο της γραμμής.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη σε Πέτρα και Μόλυβο την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο ακολουθούν το Πλωμάρι και τα Βατερά. Εναλλακτικά, μέλη του Forum μπορούν να πραγματοποιήσουν εκδρομή στην Ιερά Μονή Ταξιαρχων στο Μανταμάδο, επιστρέφοντας το βράδυ ξανά στο Μόλυβο. Την Κυριακή, έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ, πριν την επιστροφή στην πόλη της Μυτιλήνης.

Το απόγευμα της Κυριακής, στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας Varadero Crosstourer 1200 V4, θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Σαπφούς συναυλία με τους ΜΑΓΜΑ. Λίγο αργότερα, τα μέλη του VFM θα μπουν ξανά στο πλοίο της γραμμής για να επιστρέψουν στον Πειραιά, ενώ όσοι επισκέπτες έρθουν στη Λέσβο μέσω Τουρκίας θα αναχωρήσουν για τους προορισμούς το πρωί της Δευτέρας.

 

πηγη: sprortlesvos.gr

Μοιράσου το άρθρο!