Αθλητικά

28/11/2016 - 13:40

1η ετήσια συνάντηση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου - Έναρξη εγγραφών

yle="text-align: justify;">Σε φιλικό κλίμα ενημέρωσης, συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων ολοκληρώθηκε στο θεατράκι των Αστέγων στις 26/11/2015 η πρώτη συνάντηση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου με όλα τα μέλη, παρουσία φίλων του ποδηλάτου και κοινού.

Η συζήτηση ξεκίνησε με ανασκόπηση του ενός έτους ζωής του συλλόγου, από τον πρόεδρο Ιγνάτη Λασκαρίδη που εξέθεσε το χρονοδιάγραμμα των αγώνων, δράσεων και εκδηλώσεων του 2017 καθώς και το ρόλο του Συλλόγου σε ότι ποδηλατικό προετοιμάζεται στο νησί για τον επόμενο χρόνο. Την ομιλία ολοκλήρωσαν ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Σαμαράς αναφερόμενος στην ποδηλασία δρόμου, ο Ειδικός Γραμματέας Μπάμπης Αράπης με θέμα την αστική ποδηλασία και ο Σύμβουλος Λευτέρης Δαλέκος που μας ενημέρωσε για την νεοσύστατη αθλητική ομάδα του Συλλόγου και τον τρόπο εγγραφής σ' αυτή. Τέλος ο Έφορος Γιαννούλης Παναγιώτης ενημέρωσε κοινό και μέλη για τις δράσεις του Συλλόγου στο βουνό, τη συντήρηση μονοπατιών, τη σημασία της προσπάθειας για ποδηλατικές πίστες, είτε pump track, είτε το υπό σχεδίαση ποδηλατικό πάρκο αναψυχής είτε οποιαδήποτε άλλη μορφή ποδηλατικού πάρκου.
Έγινε επίσημη παρουσίαση της πρώτης μπλούζας του συλλόγου, καταγράφηκαν οι πρώτες παραγγελίες, δόθηκαν τα πρώτα έντυπα εγγραφής του αθλητικού συλλόγου στους ενδιαφερόμενους, ενώ παρόν ήταν και ο Ταμίας Μάνος Χατζέλης που είχε αναλάβει την καταγραφή στοιχείων νέων μελών.
Ακολούθησε διάλογος με το κοινό και πραγματικά ακούστηκαν καταπληκτικές ιδέες ενώ ευχάριστη ήταν και η πρόθεση φίλων για συνεισφορά στο σχεδιασμό και τη λύση προβλημάτων ειδικά όσον αφορά το αστικό τμήμα και τα σχέδια για το δίκτυο ποδηλατόδρομων στην πόλης μας.
Επιγραμματικά, ο Σύλλογος με τη σύμφωνη γνώμη κοινού και παρευρισκομένων, εξέφρασε την επιθυμία για ένα πιο ποδηλατικό 2017, οργάνωση του Αθλητικού τμήματος του Συλλόγου, συμμετοχή του Συλλόγου στην οργάνωση όλων των αγώνων του 2017, δραστηριοποίηση στη διατήρηση μονοπατιών αναψυχής, προσπάθεια κατασκευής ποδηλατικών εγκαταστάσεων, ενεργή σύμπραξη περισσότερων σε όλων των ειδών τις ποδηλατικές εκδηλώσεις, βελτίωση των συνθηκών ποδηλασίας στους δρόμους της πόλης, μια ανθρώπινη πόλη με λιγότερα αυτοκίνητα και καλύτερη ποιότητα ζωής.
Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στην αθλητική ομάδα, να παραγγείλουν τη μπλούζα του συλλόγου, ή να γίνουν μέλη του συλλόγου, μπορούν να επικοινωνήσουν στο mail cyclingclublesvos@gmail.com ή το τηλέφωνο 6942821287.
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου ευχαριστεί τους "Άστεγους" για τη θερμή φιλοξενία.
 

Μοιράσου το άρθρο!