Αθλητικά

09/09/2013 - 20:22

1η ημέρα του 8ου Διεθνούς Τουρνουά Τένις Γυναικών

Ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 9/9/2013 οι αγώνες του Κυρίως Ταμπλό του 8ου κατά σειρά Διεθνούς Τουρνουά Τένις που γίνεται στο Κέντρο Αντισφαίρισης Ν. Λέσβου στη Νεάπολη Μυτιλήνης – εντός κατασκηνώσεων ΠΙΚΠΑ. 
 
Η επίσημη ονομασία των αγώνων είναι «ΟΤΕ Tennis Open International Women’s Circuit $10.000».
 
Οι  δύο ελληνίδες αθλήτριες (Σοφία Ζέγκου και Ιωάννα Μαρκεσίνη) που είχαν προγραμματιστεί να αγωνιστούν προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο άνευ αγώνος. 
Η Τερέζα Χέλιοβα από την Τσεχία δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Ρωσίδα Πισκάεβα, επικρατώντας με 6-0, 6-0. Η Σαμάνθα Πάουερς βγήκε νικήτρια από τον Αμερικανικό «εμφύλιο» επικρατώντας επί της Εύας Ρασκίεβιτς με 6-4, 6-3. 
 
Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες μονού και δύο αγώνες διπλού. Στις 1.30μ.μ. η Ελπίδα Μαλάμου θα αντιμετωπίσει την Μάντυ Γουέιτζμεϊκερ από την Ολλανδία και η Σοφία Ζέγκου την Άσλεϋ Μέρντοκ από τις ΗΠΑ. Στις 3μ.μ. η Βελγίδα Κλάρτγιε Λίμπενς θα αντιμετωπίσει την Βαλεντίνα Κουλίκοβα από την Ρωσία, και η δεκαπεντάχρονη Ελένη Χριστοφή θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Τσβέτα Ντιμίτροβα από την Βουλγαρία. Τέλος στις 5μ.μ. δύο ελληνικά ζευγάρια θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο διπλό. Μαρία Σάκκαρη και Αγνή Στεφάνου εναντίον του Αμερικανικού διδύμου Άσλεϋ Μέρντοκ και Εύα Ρασκίεβιτς, και η Ελπίδα Μαλάμου με την Ιωάννα Μαρκεσίνη εναντίον της Λόρα Ντάιγκμαν από την Μεγάλη Βρετανία και της Λίζα Σαμπίνο από την Ελβετία.
 
 

Μοιράσου το άρθρο!