Αθλητικά

13/11/2019 - 16:25

6 αθλητές της Λέσβου για πολλά μπράβο....

Συμμετοχή/εκπροσώπηση του νησιού μας σε συνεργασία με την Special Olympics Hellas στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας με αθλητές/τριες του συλλόγου Συλλόγου ΑΜΕΑ Προσαρμοσμένων Αθλημάτων «ΑΧΤΙΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ» που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 10 Νοε 19 με συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα.

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Σωματείου Προσαρμοσμένων Αθλημάτων "ΑΧΤΙΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ"

Σ υ γ χ α ί ρ ε ι τους/τις 6 αθλητές/τριες του συλλόγου, τους συνοδούς, τους προπονητές καθώς και τις οικογένειές τους για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που πέτυχαν, αγωνιζόμενοι σε συνεργασία με την Special Olympics Hellas στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε στις 10 Νοε 19 με συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα και κατάφεραν να μας χαρίσουν στιγμές μεγαλείου ψυχής, συγκίνησης και χαράς.

 

Μας δίδαξαν ότι, η θέληση αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο στη ζωή, ενώ παράλληλα μετέδωσαν το μήνυμα ότι ο αθλητισμός μπορεί να ενώσει αυτούς που τολμούν να ξεπερνούν τον εαυτό τους.

Οι αθλητές μας μαζί με εθελοντές και τους γονείς τους έτρεξαν, τη διαδρομή των 1.200 μέτρων από την Βουλή μέχρι το Παναθηναϊκό Στάδιο με στόχο την ανάπτυξη των ψυχοκινητικών δεξιοτήτων τους σε ένα εναρμονισμένο συνδυασμό φυσικού και αθλητικού περιβάλλοντος. Τερμάτισαν όλοι χαρούμενοι και περήφανοι δίνοντας μαθήματα ζωής στο πλήθος κόσμου που τους καταχειροκροτούσε σε όλο το μήκος της διαδρομής.

Στο αγωνιστικό τμήμα του αγώνα συμμετείχαν 6 αθλητές/τριες μεταξύ εκατοντάδων αθλητών/τριών. Ειδικότερα: Μήλιος Μιχαήλ, Μακρής Παναγιώτης, Κεφαλά Νικολέτα, Αντωνίου Δημοσθένης, Χατζηπαναγιώτης Θεόδωρος και Μαρδιτσόπουλος Χρήστος.

Σημείο ιδιαίτερης αναφοράς αποτελεί το γεγονός ότι, τρεις αθλητές μας κατάφεραν να τερματίσουν στις 20 πρώτες θέσεις ενώ ο Μαρδιτσόπουλος Χρήστος κατέλαβε την 2η θέση πίσω από τον πολυνίκη του θεσμού και Παγκόσμιο Πρωταθλητή των Special Olympics στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Abu Dhabi. Θερμά συγχαρητήρια, μας κάνατε όλους περήφανους, με την παρουσία, την αγωνιστικότητα και το αθλητικό πνεύμα που αναδεικνύετε με την συμμετοχή και τις διακρίσεις σας.

Η οικογένεια της "ΑΧΤΙΔΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ" εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για την αρωγή/στήριξη της προσπάθειας  στη ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και στους χορηγούς.

Μοιράσου το άρθρο!