Αθλητικά

30/07/2018 - 05:57

6η Τεννιστική εβδομάδα Open Mytilene Tournament 2018 – Περιφερειακό Πρωτάθλημα Β . Αιγαίου

Με απόλυτη επιτυχία τελείωσε την Παρασκευή 27 Ιούλιου    η 6η Τεννιστική  εβδομάδα  << Open Mytilene Tournament 2018 – Περιφερειακό  Πρωτάθλημα  Β . Αιγαίου >>
Συγκεκριμένα  έλαβαν  μέρος  περίπου  60  αθλητές  , αθλήτριες  και μικρά  παιδιά .Έγιναν  συνολικά 180 αναμετρήσεις μονών και διπλών , συνθέτοντας μια ωραία ατμόσφαιρα,   με νικητή  πάντα το  Λεσβιακό  αθλητισμό. Οι συμμετοχές  ήταν  ανοιχτές  για  όλους , ακόμη  και για  τους καλοκαιρινούς  επισκέπτες του  νησιού  μας.

Η αυλαία  έπεσε με τον μεγάλο  τελικό των ανδρών  μεταξύ του Γανώση Παντελή και του Σαραντινού  Στρατή   από τον Ο.Α. Λέσβου με επικράτηση του δεύτερου με σκορ 2-1 σετ  . Λίγο  νωρίτερα  έγινε ο τελικός στα διπλά  μεταξύ των Βογιατζή  Αντώνη , Μιχαλακελλη Γεωργίου εναντίων των  Τσακίρη Ιωάννη κ Χατζηδημητρίου  Βασίλη με επικράτηση των πρώτων 2-0 σετ. Την Πέμπτη 26 Ιουλίου   διεξήχθησαν   οι αγώνες  μεταξύ 20  μικρών παιδιών από 8 έως 14 ετών στέλνοντας   ελπιδοφόρα  μηνύματα, προς όλες τις κατευθύνσεις , επιβεβαιώνοντας το μεγάλο τους ταλέντο.  
  Στο τέλος των   αγώνων  η   όλη προσπάθεια  των αθλητών  επιβραβεύτηκε με αναμνηστικά διπλώματα κύπελλα  και μετάλλια, μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα , την απονομή των επάθλων την έκανε ο Κος Μιχαλακέλλης Παύλος Διευθυντής της Γεν Γραμματείας  Αιγαίου κ Νησιωτικής Πολιτικής.   
Η  Τενιστική  εβδομάδα  διοργανώθηκε με την στήριξη του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου.

 


Τσακίρης  Δημήτρης ( Διευθυντής Αγώνων):
Για άλλη μια χρονιά διοργανώσαμε  με μεγάλη επιτυχία την Τενιστική εβδομάδα 2018 που αποτελεί και πρόβα  τζενεράλε εν όψη του Παγκοσμίου πρωταθλήματος  U18 I.T.F. Mytilene CUP. (22 ΕΩΣ 30-09-2018)
Έγιναν  συναρπαστικές
αναμετρήσεις.
 Η ομορφιά του αθλήματος σε όλο της το μεγαλείο..!
Το ξενύχτι και η ανησυχία των ημερών, οι αμφίρροπες  αναμετρήσεις έδωσαν, ένα ωραίο χρώμα στην διοργάνωση.
Θέλω να ευχαριστήσω, τον Γιώργο Αρχοντίτση κ τον Λουλαδέλη Παναγιώτη για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχαν .Τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους αθλητές μικρούς κ μεγάλους  που συμμετείχαν πρώτα  για το ήθος τους και έπειτα  για τις αγωνιστικές  επιδώσεις τους.

Μοιράσου το άρθρο!