Αθλητικά

10/09/2013 - 19:41

8o Τουρνουά Τένις στη Νέαπολη: στο μονό η Ελένη Χριστοφή

Σ

υνεχίστηκαν σήμερα Τρίτη 10/9/2013 οι αγώνες του Κυρίως Ταμπλό του 8ου  κατά σειρά Διεθνούς Τουρνουά Τένις που γίνεται στο Κέντρο Αντισφαίρισης Ν. Λέσβου στη Νεάπολη Μυτιλήνης – εντός κατασκηνώσεων ΠΙΚΠΑ.

 Η επίσημη ονομασία των αγώνων είναι «ΟΤΕ Tennis Open International Women’s Circuit $10.000».

Στο μονό η Ελένη Χριστοφή προκρίθηκε άνευ αγώνος, αλλά οι άλλες δύο ελληνίδες γνώρισαν ήττες από τις αντιπάλους τους. Η Μάντυ Γουέιτζμεϊκερ από την Ολλανδία απέκλεισε την Ελπίδα Μαλάμου με 6-1,6-3 και η Άσλεϋ Μέρντοκ από τις ΗΠΑ απέκλεισε την Σοφία Ζέγκου με 6-2, 6-3. Στον άλλο αγώνα της ημέρας η Βελγίδα Κλάρτγιε Λίμπενς νίκησε την Βαλεντίνα Κουλίκοβα από την Ρωσία 6-2,6-3.

Στον ημιτελικό του διπλού αποκλείστηκαν και οι δύο Ελληνικές ομάδες. Οι Μαλάμου/Μαρκεσίνη με 7-5, 6-0 από τις Ντάιγκμαν/Σαμπίνο και οι Σάκκαρη/Στεφάνου με 7-6(6), 4-6, [10-6] από τις Μέρντοκ/Ραζκίεβιτς.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει έξι αγώνες δεύτερου γύρου του μονού, όλοι με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον. Στις 1μ.μ. η Ιωάννα Μαρκεσίνη θα αντιμετωπίσει την Μπέατρις Σέντερμαρκ από την Σουηδία και η Σταματία Φαφαλιού την Μάντυ Γουέιτζμεϊκερ από την Ολλανδία. Στις 2.30μ.μ. η Αγνή Στεφάνου θα αντιμετωπίσει την Τερέζα Χέιλοβα από την Τσεχία, και η Αγγελική Καίρη θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Αγγλίδα Λόρα Ντάιγκμαν που επιστρέφει στην Μυτιλήνη για δεύτερη χρονιά. Τέλος στις 4.30μ.μ. η Ελένη Χριστοφή θα προσπαθήσει για το καλύτερο απέναντι στην Ελβετίδα Λίζα Σαμπίνο και το νούμερο ένα του τουρνουά Μαρία Σάκκαρη θα δοκιμαστεί απέναντι στην Σαμάνθα Πάουερς από τις ΗΠΑ.

Μοιράσου το άρθρο!