Αθλητικά

12/09/2012 - 06:51

ΑΕΛ Καλλονής: αγιασμός για νέα χρονιά

ΑΕΛ Καλλονής: αγιασμός για νέα χρονιά

Τ

ον καθιερωμένο αγιασμό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και των αγωνιστικών της υποχρεώσεων πραγματοποίησε η ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.Η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο της ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, λίγες μέρες πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, δέχθηκαν την ευλογία του πάτερ Κομνηνού.

 
Μετά το τέλος της λειτουργίας ο πάτερ Κομνηνός εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η φετινή χρονιά θα είναι επιτυχημένη για την ΑΕΛΚ και ευχήθηκε υγεία στους παίκτες και στο προπονητικό επιτελείο.
 
Ειδική αναφορά έκανε στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Νίκο Μιχαλάκη, για τον οποίο είπε χαρακτηριστικά: «Ο πρόεδρός σας είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος και αν και βρίσκεται μακριά είμαι βέβαιος πως το μυαλό και η καρδιά του είναι συνεχώς εδώ μαζί σας».
 
Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε τον πάτερ Κομνηνό και ευχήθηκε κι εκείνος με τη σειρά του καλή αγωνιστική περίοδο και υγεία σε όλους τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο.
 
Στο τέλος, ο πάτερ Κομνηνός αστειευόμενος δε δίστασε να ζητήσει μια μπάλα καλώντας παράλληλα τον Χέλγκε Πάιερ να αποκρούσει το σουτ του...
 

Μοιράσου το άρθρο!