Αθλητικά

16/05/2013 - 08:43

ΑΕΛ Καλλονής - Αναγέννηση Επανομής

ΑΕΛ Καλλονής - Αναγέννηση Επανομής

Έτοιμη είναι η ΑΕΛ Καλλονής για το Κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Επανομής στο πλαίσιο της 40ης αγωνιστικής της Football League ΟΠΑΠ που θα ξεκινήσει στις 18:00.

Ο Μπάμπης Τεννές δε θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους λόγω καρτών Μανούσο και Χωριανόπουλο ενώ θα απουσιάσουν και οι ανέτοιμοι Καζάκης και Γκονζάλες.

Οι "19" ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο τεχνικός της ΑΕΛ Καλλονής είναι οι: Σιδεράκης, Μάππας, Λαμπρόπουλος, Αναστασιάδης, Σιλιγαρδάκης, Κριπιντίρης, Γκόβας, Γάλας, Ντιμπαλά, Μαρσέλο, Κώτσιος, Κάντζι, Νάτσο Νέιρα, Λεοζίνιο, Γιόνδης, Σερφά, Βαλιός, Βλαστέλλης, Μανουσάκης

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας πως κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του Κυριακάτικου αγώνα της ομάδας μας με την Αναγέννηση Επανομής θα διεξάγεται στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης λαχειοφόρος αγορά με αντίτιμο 1 ευρώ. Οι δύο τυχεροί που θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση που θα διεξαχθεί στην ανάπαυλα του ημιχρόνου θα κερδίσουν δύο διπλά εισιτήρια (ανοιχτά) σε δίκλινη καμπίνα για ένα ταξίδι Μυτιλήνη–Θεσσαλονίκη μετ’επιστροφής με πλοίο της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου.

Μοιράσου το άρθρο!