Αθλητικά

09/10/2011 - 14:15

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - Απόλλων Καλαμαριάς 1-1

Παρουσία 800 περίπου φιλάθλων στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, η ομάδα μας ήταν η κυρίαρχη του παιχνιδιού και δεν άφησε πολλά περιθώρια στην αντίπαλο της, παρά μόνο στη φάση του 36ου λεπτού όταν ο Μπιτελής δέχθηκε την μπάλα από τον Λιόνη και έκανε το 1-1, σε μία ανύποπτη φάση για την άμυνα της ομάδας μας.

Προηγουμένως, όμως, ύστερα από όμορφη ομαδική ανάπτυξη, ο Τριανταφύλλου πιεζόμενος και με πλάτη στο τέρμα στο ύψος της μεγάλης περιοχής είδε τον Dos Santos να "κόβει" έξυπνα από τα δεξιά του και με τακουνάκι έδωσε την πάσα στον βραζιλιάνο, ο οποίος αν και από πλάγια θέση τσίμπησε την μπάλα όσο έπρεπε και την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας στο 20ο λεπτό το 1-0.

Όμως, δεν ήταν μόνο η επίτευξη του τέρματος που ικανοποίησε τους φιλάθλους της ομάδας μας οι οποίοι βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στον Ταρλά, αλλά και το ελκυστικό θέαμα που προσέφεραν οι ποδοσφαιριστές του Luciano De Souza. Για ακόμη ένα παιχνίδι παίχτηκε γρήγορο, παραγωγικό, ομαδικό και γεμάτο έμπνευση ποδόσφαιρο το οποίο μπερδεύει την αντίπαλο άμυνα, και δημιουργεί πολλές ευκαιρίες με διαφόρων ειδών επιθέσεις.

Έτσι λοιπόν, και στο Σαββατιάτικο φιλικό η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο τόσο με τον Τριανταφύλλου, τον Leozinho, όσο και τον Μανούσο, δημιουργούσε συνεχώς ευκαιρίες αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα Καλαμαριάς σε εξαιρετικά δύσκολες αποκρούσεις σώζοντας αρκετές φορές την εστία του. Αποτέλεσμα αυτών των ευκαιριών ήταν και η καλή κυκλοφορία ιδιαίτερα από τους Marcelo και Skaglia, οι οποίοι αποτελούσαν τους ''κόφτες'' και παράλληλα τους δημιουργούς μαζί με τον Leozinho στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Στο δεύτερο ημίχρονο  ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, ωστόσο, η ΑΕΛΚ διατήρησε την κατοχή της μπάλας, δημιουργώντας μάλιστα και 2-3 καλές στιγμές για να πετύχει κάποιο γκολ, ωστόσο, αυτό δεν ήρθε και έτσι έμεινε το 1-1.

Συνθέσεις:

Α.Ε.ΛΚαλλονήςΠουρής (46' Σουλογάνης), Σεμπέκος (70' Ντάμπος), Traore (64'Καρακώστας), Χάλαρης (64'Βαλλιός), Bruno (70'Θυμιόπουλος), Skaglia (70'Κριπιντήρης), Marcelo (70'Χατζόπουλος), Leozinho (66'Βλαστέλλης), Dos Santos (58'Θέος), Τριανταφύλλου (66'Μακρίδης), Μανούσος (66'Σαμπάνης)

Απόλλων ΚαλαμαριάςΚαρατζιοβαλής (82'Μπαντής), Σκέμπης, Νάϊντος, Καραντασιάδης (83'Καϊάφας), Καραπατσακίδης, Παντελιάδης (64'Παρμαξίδης), Μπιτελής, Λεπτοκαρίδης, Δερμιτζόγλου, Λιόνης (64'Hatzi), Syllivah (75'Βέντζιος)

Μοιράσου το άρθρο!