Αθλητικά

22/09/2012 - 23:16

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - Εργοτέλης 1-0 (Φιλικός αγώνας)

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - Εργοτέλης 1-0 (Φιλικός αγώνας)

yle="text-align: justify; ">Η ομάδα της Καλλονής επικράτησε του Εργοτέλη με 1-0 στο τελευταίο  -όπως όλα δείχνουν- σημαντικό τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και έδειξε πως είναι απόλυτα έτοιμη. Η ΑΕΛ Καλλονής  όντας καλύτερη καθ'όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κι έχοντας κλείσει καλά τους διαδρόμους στους παίκτες της κρητικής ομάδας ευτύχησε να προηγηθεί στο 20ο λεπτό με το όμορφο πλασέ του Τόνι Γκονζάλες μέσα από την περιοχή έπειτα από ωραίο συνδυασμό που είχε με τον Γιώργο Μανούσο.

 
Στη λήξη σχεδόν του πρώτου ημιχρόνου ο Λεοζίνιο λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα μας όταν η μπάλα, έπειτα από το αριστοτεχνικό χτύπημά του, βρήκε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Εργοτέλη.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛΚ  συνέχισε να πιέζει ψηλά και να μην δίνει χώρους στον αντίπαλο κρατώντας το υπέρ της σκορ ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή παίρνοντας έτσι μια ακόμη "φιλική" νίκη εντός έδρας.
 
Πριν την έναρξη του παιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ δια του Αντιπροέδρου της Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου απένειμε τιμητική πλακέτα στη μνήμη του Απόστολου Παπουτσάκη, την οποία παρέλαβε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γιάννης Δασκαλάκης.
 
Μελανό σημείο του παιχνιδιού οι θλάσεις των Κριπιντίρη (στο ζέσταμα) και Πάιερ οι οποίοι θα υποβληθούν τη Δευτέρα σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού τους. Ο τραυματισμός στο χέρι του Μαρσέλο, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 10ο λεπτό, δεν είναι σοβαρός.
 
Στον αγώνα δεν έλαβε μέρος ο Βιάχεσλαβ Χλεμπ ο οποίος έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στο γαστροκνήμιο.
 
 
 
Γκολ: Τόνι Γκονζάλες (20΄)
 
Συνθέσεις:
 
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Μάππας (67' Πάιερ), Σερφά, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Κώτσιος, Σιλιγαρδάκης, Μαρσέλο (10' Γάλας), Λεοζίνιο, Μανούσος (83' Ντάμπος), Γκονζάλες (Χατζόπουλος 87΄), Καζάκης.
 

Εργοτέλης (Σίνισα Γκόγκιτς): Αθανασίου, Πίτσος, Γιοβάνοβιτς (76' Δωματάς), Σαρρής, Γεωργίου, Κατιάνγκα, Μπουχαλάκης, Ρομάνο, Ρέντζας (63' Λαμπίν), Χαντί, Ζαχόρα (63' Τζανακάκης))

Μοιράσου το άρθρο!