Αθλητικά

18/03/2012 - 20:54

ΑΕΛ Καλλονης: "χάρισε" δύο βαθμούς στο Θρασύβουλο

mg class=" wp-image-22596 alignleft" title="aelk" src="http://agrorama.files.wordpress.com/2011/09/aelk.jpg" alt="" width="150" height="380" />Σημαντική ισοπαλία στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία απέσπασε ο Θρασύβουλος από την Καλλονή, αφού παρά το γεγονός πως βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, έφυγε με το 2-2 από τη Μυτιλήνη.

 

Το ματς άρχισε ιδανικά για τους γηπεδούχους αφού μόλις στο 2' ο Ντος Σάντος αξιοποίησε την πάσα του Μαρσέλο και με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Ο Θρασύβουλος ανέβασε την απόδοσή του και στο 23' έφτασε στην ισοφάριση με ατομική προσπάθεια του Βλάχου, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 1-1.

Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Μανούσος αξιοποίησε τη σέντρα του Ντος Σάντος και με σουτ πέτυχε το 2-1 για την Καλλονή!

Στο 47' ο Θρασύβουλος έφτασε στο 2-2, φέρνοντας και πάλι το παιχνίδι στα ίσια. Ο Μπεγκόνια εκτέλεσε φάουλ και ο Ντακόλ με κεφαλιά νίκησε τον Σουλογάνη.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με τον Θρασύβουλο να πάιρνει έναν σημαντικό βαθμό.

ΑΕΛΚ (Γιάννης Μαντζουράκης): Σουλογάνης, Χατζόπουλος, Καρακώστας, Χωριανόπουλος, Γάλας (82' Θυμιόπουλος), Μαρσέλο, Μανούσος, Μανουσάκης, Ζουρούδης (80' Βλαστέλλης), Ντος Σάντος, Τζιωρτζόπουλος (67' Σαμπάνης)

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Ψιάνος, Παγώνης, Βασιλείου, Σύρος, Ροκάστλ, Μπεγκόνια, Βλάχος (81' Σταμποσλίεφ), Καρράς (60' Ζουμπουλάκης), Σκόνδρας, Ντακόλ

Βαθμολογία:

Μοιράσου το άρθρο!