Αθλητικά

27/02/2012 - 08:33

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - Παναχαϊκή Οι δηλώσεις των προπονητών

Νικηφόρα πέρασε από την Καλλονή, η Παναχαίκή επικρατώντας 1-0 στη Μυτιλήνη. Το νικητήριο γκολ για την “κοκκινόμαυρη” ομάδα σημείωσε πολύ νώρις, μόλις στο 11ο λεπτό ο Ατματζίδης.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ της ΑΕΛ Καλλονής και της Παναχαϊκής οι δύο προπονητές δήλωσαν στη συνέντευξη τύπου:

Βασίλης Βούζας - Προπονητής Παναχαϊκής

«Πετύχαμε μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα που μας πίεσε αρκετά. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις αυτού του παιχνιδιού. Κράτησαν την εστία ανέπαφη και έτσι ήρθε και το αποτέλεσμα που μας δίνει μεγαλύτερη ώθηση για τη συνέχεια. Νομίζω πως το παιχνίδι το διαχειριστήκαμε σωστά, αφού πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ. Κλείσαμε τους διαδρόμους. Δεχθήκαμε πίεση από στημένες φάσεις αλλά στο τέλος πήραμε ένα τρίποντο πολύ σημαντικό και συνεχίζουμε την προσπάθεια για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα της Καλλονής η οποία είναι πολύ καλή ομάδα και σίγουρα σε άλλα παιχνίδια μπορεί να πάρει κάτι παραπάνω. Και για εμάς ισχύει που λέω στους παίκτες μου "συνεχή δουλειά και βελτίωση"».

Για το «νεανικό» ρόστερ της Παναχαϊκής

«Ταβάνι στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών δεν έχουμε βρει. Δεν ξέρουμε πόσο ακόμη μπορούν να βελτιωθούν. Είναι ακόμη νεαροί παίκτες οι οποίοι έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Τώρα το αν αυτή η βελτίωση είναι αρκετή για να διεκδικήσουμε την άνοδο θα φανεί μέσα στο γήπεδο και στο τέλος. Εγώ θέλω να βελτιώνονται κάθε μέρα και να έχουν τη σωστή νοοτροπία και την αγωνιστική πειθαρχία. Νομίζω πως το μέλλον τους ανήκει».

Λουτσιάνο ντε Σόουζα - Προπονητής ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

«Συγχαρητήρια στον προπονητή της Παναχαϊκής. Θα συμφωνήσω με όλα αυτά που είπε. Πιστεύω πως είναι το χειρότερο παιχνίδι που έχουμε κάνει μέχρις στιγμής. Δε θα ψάξω δικαιολογίες. Παιχνίδι που δεν υπάρχει πάθος από τους ποδοσφαιριστές δεν είναι παιχνίδι. Είτε παίζουμε με την Παναχαϊκή είτε με την Μπαρτσελόνα, θέλω να βλέπω τους παίκτες μου να "ματώνουν" τη φανέλα. Αν δεν το βλέπω αυτό τρελαίνομαι. Είχαμε πει πολλά πριν το παιχνίδι για το πώς πρέπει να παίξουμε, αλλά δε φτάνει να τα λέμε πρέπει και να τα δείχνουμε μέσα στο παιχνίδι. Ό,τι είπε ο κ. Βούζας είναι απόλυτα σωστό. Εύχομαι στην Παναχαϊκή καλή συνέχεια. Είναι μια ομάδα με ιστορία, είναι μια ομάδα με νεαρά παιδιά. Και εύχομαι εμείς να βρούμε το δρόμο μας. Γιατί κάθε Κυριακή βλέπω πως χάνουμε ευκαιρίες».

Για το αν επηρέασε η αγωνιστική απραξία την ΑΕΛΚ

«Πιστεύω πως ναι. Γι'αυτό σας είπα δε θέλω να βρω δικαιολογία. Έχουμε και τα προβλήματα με τα φιλικά γιατί είμαστε νησί και δεν μπορούμε να παίζουμε όποτε θέλουμε».

Για το φιλικό με τον Αιολικό.

«Ούτε καν με ενημερώσανε για το φιλικό αυτό. Εγώ σας έχω πει πως δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Αιολικό ούτε με καμία άλλη ομάδα. Όσο και να λένε πως η Καλλονή δε θέλει να παίξει με τον Αιολικό αυτό δεν ισχύει. Εκτός κι αν ακούσετε από εμένα ότι "δε θέλω να παίξουμε". Εμένα δε με είχε ενημερώσει κανείς για φιλικό με τον Αιολικό».

Για τη βαθμολογική συγκομιδή

«Δεν είμαι ικανοποιημένος από τους βαθμούς μας. Και κάτι ακόμη: Ακόμη δεν έχουμε 22 βαθμούς αλλά 19. Το είπα και στα παιδιά αυτό. Έχουμε το παιχνίδι με τον Πλατανιά και πρέπει να διορθωθούμε και γι'αυτό θα δουλέψουμε».

Μοιράσου το άρθρο!