Αθλητικά

24/10/2012 - 23:25

ΑΕΛ Καλλονής : Πήρε την ουσία στα πέναλτι

ΑΕΛ Καλλονής : Πήρε την ουσία στα πέναλτι

 

Η ουσία για την ομάδα της ΑΕΛ Καλλονής ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και την πήρε στα πέναλτι. Οι παίκτες του Τιμόθεου Καβακά ήταν εμφανώς καλύτεροι από εκείνους του Εθνικού Αστέρα στον αγωνιστικό χώρο ωστόσο ήταν και άτυχοι καθώς οι πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν στο δεύτερο ημίχρονο -κυρίως- δε βρήκαν στόχο και έτσι ο νόμος του ποδοσφαίρου επαληθεύτηκε. Ο Θεολόγου με κεφαλιά στο 92' ισοφάρισε το  γκολ που είχε πετύχει με ωραίο σουτ ο Λεοζίνιο στο 55' και έτσι η αναμέτρηση πήγε στην παράταση. Εκεί, η ομάδα μας, όπως και στην κανονική διάρκεια του αγώνα, είχε την υπεροχή των κινήσεων έχοντας μάλιστα και δοκάρι με τον Γιόνδη. Όμως γκολ δεν μπήκε και το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι.
 
Οι παίκτες της ΑΕΛΚ μας ήταν πιο ψύχραιμοι στη "ρώσικη ρουλέτα" και πήραν τη νίκη με 1-4.
 
Η διαδικασία των πέναλτι: Μαρσέλο: 0-1, Σάμιος: 1-1, Χωριανόπουλος: 1-2, Καμπούρης: (άουτ), Λεοζίνιο: 1-3, Νικολέτος: (δοκάρι), Μανούσος: 1-4
 
Σκόρερ στην κανονική διάρκεια: Λεοζίνιο (55'), Θεολόγου (92')
 
Συνθέσεις
 
Εθνικός Αστέρας: Ντούσης, Καμπούρης, Συρίγος, Μαρτίνος, Θεολόγου, Καζνέτσης (65' Τσίπρας), Σάμιος, Σουλελές, Μαστρογιάννης (81' Δαφνάς), Λιοσάτος (74' Νικολέτος), Κετσετζόγλου.
 
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Μάππας, Σερφά, Χωριανόπουλος, Κώτσιος (90' Αναστασιάδης), Μαϊστόροβιτς, Σιλιγαρδάκης, Μαρσέλο, Μανούσος, Λεοζίνιο, Καζάκης (90+1' Γιόνδης), Μανουσάκης (82' Γκόβας)

Μοιράσου το άρθρο!