Αθλητικά

19/05/2012 - 20:31

"Αγιασώτικο σεξ" στη Μύκονο... Ο Όλυμπος μπορεί να ονειρευτεί την άνοδό του...

Καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στα μπαράζ ανόδου δε θα μπορούσε να είχε ονειρευτεί ο Όλυμπος Αγιάσου, που κέρδισε μέσα στη Μύκονο την Άνω Μερά με σκορ 0-2 και έδειξε από την πρεμιέρα τις διαθέσεις του.

Η ομάδα του Θόδωρου Παπαλόπουλου, άριστα στημένη στο γήπεδο, πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη με εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Όλυμπος είχε την υπεροχή μετά το πρώτο αναγνωριστικό τέταρτο και δημιούργησε αρκετές καλές ευκαιρίες, με κυριότερη το οριζόντιο δοκάρι του Σεραφίγκου στο 28ο λεπτό.

Ότι δεν κατάφερε όμως εκείνος, το πέτυχε ο Τόλης Λαλάς στο 40 λεπτό με ψύχραιμο πλασέ στο καλύτερο δυνατό χρονικό σημείο.

Στην επανάληψη, η Άνω Μερά ανέβασε την απόδοσή της και λίγο έλειψε να ισοφαρίσει στο 53', όμως το γκολ του Αμπντούλ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Ο Όλυμπος, που περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και χτυπούσε ακαριαία στις αντεπιθέσεις, είχε δύο καλά σουτ με Σεραφίγκο (66') και Μαλακό (69') που έφυγαν άουτ.

Στο 71ο λεπτό η Άνω Μερά είχε δοκάρι, έπειτα από γύρισμα του Αμπντούλ μέσα στην περιοχή και μια κεφαλιά του Τσιμπούκη, που στην προσπάθειά του να απομακρύνει λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καραβασίλη...

Το ματς ουσιαστικά τέλειωσε στο 78', όταν ο Λαλάς ανατράπηκε εντός της περιοχής και ο Όλυμπος κέρδισε πέναλτι, που το μετέτρεψε σε γκολ ο Βαγγέλης Σεραφίγκος.

Συνθέσεις

ΑΝΩ ΜΕΡΑ: Αγγελίδης, Τόσκα (78' Μπούρμπουλας), Καπρατζόπουλος, Γάτσος, Καραμιδάς (46' Μιχ. Κουκάς), Γρ. Ασημομύτης, Μαρτίνος, Ψυχράμης, Αμπντούλ, Τζ. Κούκας (46' Λάμα), Θεοχάρης

ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΑΣΟΥ: Καραβασίλης, Τσαμπλάκος, Λίγκος, Σπάχι (85' Τόρρα), Τσιθριώτης (70' Καλουτζής), Τσιμπούκης, Καζάνης, Μαλακός (80' Κουρβανιός), Βουργουτζής, Λαλάς, Σεραφίγκος 

πηγη: sportlesvos.gr

Μοιράσου το άρθρο!