Αθλητικά

05/08/2020 - 18:16

"Αχτίδα Αιγαίου": 11 διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Α.με.Α.

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ 2020

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Σωματείου Προσαρμοσμένων Αθλημάτων

"ΑΧΤΙΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ"

Σ υ γ χ α ί ρ ε ι   

τους 11 αθλητές/τριες του συλλόγου, τον προπονητή καθώς και τις οικογένειές τους  για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που πέτυχαν,  αγωνιζόμενοι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Α.με.Α., που πραγματοποιήθηκε στο Ο.Α.Κ.Α από τις 31 Ιουλ έως και 02 Αυγ 2020 με συμμετοχή 450 αθλητών και αθλητριών  57 σωματείων απ` όλη την Ελλάδα.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, που αποτελεί τη «ναυαρχίδα» των διοργανώσεων και διεξήχθησαν υπό τη σκέπη της ΕΑΟΜ-Α,με.Α., αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού στίβου να δουν την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται μετά την καραντίνα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών/τριών:

---- ΜΑΡΟΥΣΚΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΛΑ : 3η Πανελληνιονίκης και Χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα των 800 μ. και 4η θέση στο αγώνισμα του ακοντισμού, κατηγορία Τ20/F20 γυναικών.

---- ΘΩΜΑΚΟΣ ΚΙΜΩΝ :  20η θέση στο αγώνισμα των 100μ., κατηγορία Τ20 ανδρών. 

---- ΜΗΛΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ:  1ος Πανελληνιονίκης και Χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των 800 μ., κατηγορία Τ20 U/17 παίδων.  

---- ΜΑΚΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ:  1ος Πανελληνιονίκης και Χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των 400 μ. και  2ος Πανελληνιονίκης και Αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα των 100 μ., κατηγορία Τ20 U/17 παίδων.

---- ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ:  1ος Πανελληνιονίκης και Χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του ακοντισμού και  2ος Πανελληνιονίκης και Αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα της σφαιροβολίας, κατηγορία F20 U/17 παίδων.

---- AL SALIHI MUAMAN:  Συμμετοχή στο αγώνισμα των 100 μ. (ΕΣ), κατηγορία RFT  Τ36 U/17 παίδων, μέσω του προγράμματος RePower.

---- ΜΑΡΔΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ:  2ος Πανελληνιονίκης και Αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα των 800 μ. και  6η θέση στο αγώνισμα των 100μ., κατηγορία Τ20 ανδρών. 

---- ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ:  3ος Πανελληνιονίκης και Χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του ακοντισμού και 4η θέση  στο αγώνισμα των 200 μ., κατηγορία Τ36/F36 ανδρών.

---- ΣΦΑΜΙΔΑΚΗΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ:  1ος Πανελληνιονίκης και Χρυσό μετάλλιο στα 200 μ. και  2ος Πανελληνιονίκης και Αργυρό μετάλλιο στα 100 μ.,  κατηγορία Τ35 ανδρών.

---- ΣΦΑΜΙΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ:  2ος Πανελληνιονίκης και Αργυρό μετάλλιο στα 200 μ. και 3ος Πανελληνιονίκης και Χάλκινο μετάλλιο στα 200 μ.,  κατηγορία Τ35 ανδρών.

---- ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ: 1ος Πανελληνιονίκης και Χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα το ακοντισμού  και 2ος Πανελληνιονίκης και Αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα της σφαιροβολίας,  κατηγορία F38 ανδρών.

Αξιοσημείωτη ήταν η αγωνιστικότητα και το πάθος που επέδειξαν για διάκριση προσφέροντας για μια ακόμη φορά σε όλους εμάς ένα υπέροχο μάθημα ευγενούς άμιλλας, ζωής και ελπίδας.

Η οικογένεια της "ΑΧΤΙΔΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ" εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για την αρωγή/στήριξη της προσπάθειας μας, στους ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΗΜΟ ΛΕΣΒΟΥ (Ν.Π.Δ.Δ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ). ΧΟΡΗΓΟΥΣ: PAPADELLIS OLIVE OIL, ΚΑΦΕ-ΟΥΖΕΡΙ "Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ" ΠΗΓΗ-ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ "ΚΙΜΩΝΑΣ", ΕΛΑΙΟΠΕΡΙΒΟΛΑ ΤΖΩΡΤΖΗ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ, ΚΡΕΑΤΑ ΓΑΙΤΑΝΗ, ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ- ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ, AEGEAN SPORTS, SAMIOTIS TOURS, ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΒΟΥΛΕΛΛΗ-ΜΑΤΑΡΑ, BARBER SHOP ΚΟΥΔΟΥΝΑΣ Γ., ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ ¨Η ΓΕΡΑ¨, ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΒΑΡΕΛΤΖΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΥ Α. & ΣΙΑ Ο.Ε., ΧΑΛΔΕΖΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ και ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

του Συλλόγου ΑΜΕΑ Προσαρμοσμένων Αθλημάτων

«ΑΧΤΙΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ»

 

 

----------------

«Η κατάκτηση τόσων μεταλλίων από την Αχτίδα Αιγαίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Α.με.Α 2020 μας γεμίζει χαρά.

Παρακολουθώ με θαυμασμό τις προσπάθειες τους, αλλά και το μάθημα ζωής που μας δίνουν στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή. Εύχομαι να συνεχίσετε να μας προσφέρετε ανάλογες στιγμές και στο μέλλον».

 

Βάσω Χοχλάκα

Πρόεδρος Συνδέσμου Πολιτισμού Αθλητισμού & Τουρισμού Νήσου Λέσβου

Μοιράσου το άρθρο!