Αθλητικά

12/11/2018 - 05:51

Αιολικός - Αιγάλεω 0-1

Ο Αιολικός γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα αυτή τη φορά από το Αιγάλεω με 1-0 σκορ που διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις σε μία αμφισβητούμενη φάση.
Οι Μυτιληνιοί έδειξαν από την αρχή του αγώνα διάθεση για να δημιουργήσουν φάσεις και μόλις στο 2ο λεπτό ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Τιάγκο από τον Παπασάββα με τον διαιτητή Δραγάτη να δίνει συνέχεια στην αναμέτρηση.  Ο Αιολικός είχε την εδαφική υπεροχή, δημιουργώντας την πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 13΄ με την κεφαλιά του Ποτουρίδη μετά τη σέντρα του Τσουβαλτσίδη να καταλήγει στα χέρια του Ασημέλη, ενώ στο 16ο λεπτό παίκτες του Αιολικού συνδυάστηκαν πολύ όμορφα μεταξύ τους για να φτάσει η μπάλα στον Λαμπράκη που δοκίμασε το πόδι του με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από την εστία. Το Αιγάλεω με τη σειρά του δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή στο 20΄ με τον Βέρμπη να πατάει στην περιοχή όμως δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη φάση μιας και ο Ζαχαρής τον έκλεισε σωστά.

Ο Αιολικός διαμαρτύρεται  για πέναλτι και στο 22΄ με πρωταγωνιστές τους Ποτουρίδη και Παπασάββα χωρίς να υποδείξει και πάλι κάτι ο διαιτητής. Η τελευταία καλή ευκαιρία από πλευράς γηπεδούχων καταγράφηκε στο 27΄ όταν ο Λαμπράκης εκτέλεσε φάουλ το οποίο απόκρουσε ο Ασημέλης, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμα μία φάση στο 45΄ με φάουλ πάσα του Γουνδουλάκη για τον Μαρή αλλά το σουτ του δεύτερου έφυγε έξω.


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον Αιολικό αφού μόλις στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης η ομάδα του Απόστολου Στύλου κέρδισε πέναλτι που αυτή τη φορά δόθηκε σε ανατροπή του Ποτουρίδη από τον Μπελέρη αλλά ο φορ των γηπεδούχων που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια χάνοντας την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του με ένα ακόμη χαμένο πέναλτι μέσα στη σεζόν να καταγράφετε για τους Μυτιληνιούς. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μην πτοηθούν από αυτή τη χαμένη ευκαιρία, με το Αιγάλεω από την άλλη να βγαίνει μπροστά έχοντας καλή στιγμή στο 49΄ όταν ο Φαρινόλα απείλησε δύο φορές μία με σουτ και μία με το κεφάλι χωρίς ωστόσο να γίνει η ζημιά. Με τη συμπλήρωση μία ώρας αγώνα οι φιλοξενούμενοι είχαν πάλι καλή στιγμή με τον Βέρμπη που έπιασε ένα ζυγισμένο σουτ το οποίο μπλόκαρε ο Ζαχαρής.
Ο Αιολικός προσπάθησε να βγει μπροστά ώστε να δημιουργήσει φάσεις για γκολ και παραλίγο να το καταφέρει αυτό το στο 78΄ με τον Διαμαντίδη που εκτέλεσε φάουλ και τον Ασημέλη να αποκρούει με δεύτερη προσπάθεια. Μάλιστα με τη συμπλήρωση 82 λεπτών τα πράγματα έγιναν ποιο ευνοϊκά για τους γηπεδούχους αφού ο Ψυχογιός από πλευράς Αιγάλεω αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του δέκα παίκτες. Ο Αιολικός θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στη φάση με τον Βεζυρτζόγλου που στο 85΄ δοκίμασε σουτ που έφυγε έξω. Αλλά το Αιγάλεω ήταν αυτό που είπε την τελευταία λέξη στην αναμέτρηση όταν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων άνοιξε το σκορ σε μία φάση που ξεκίνησε από φάουλ του Τσαφταρίδη, η μπάλα απομακρύνθηκε από παίκτη του Αιολικού, αυτή ξαναπήγε στην περιοχή και εκεί ήταν ο Μπατής για να τη στείλει στα δίχτυα παγώνοντας τον Ταρλά και τους 1000 περίπου φίλους των Μυτιληνιών.
Πάντως οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται πως έγινε φάουλ πάνω στον Ζαχαρή χωρίς να αλλάξει η απόφαση και μετά από αρκετά λεπτά καθυστερήσεων το τελευταίο σφύριγμα του Δραγάτη βρήκε τους παίκτες του Αιγάλεω να πανηγυρίζουν μία σημαντική νίκη, ενώ ο Αιολικός που γνώρισε δεύτερη σερί ήττα αδικείται από το αποτέλεσμα αφού θα μπορούσε να είχε σκοράρει κατά τη διάρκεια του ματς.

Οι συνθέσεις

Αιολικός (Απ. Στύλος) Ζαχαρής, Τσουβαλτσίδης, Κρητικός, Τάχιας, Βαλιός, Κατσίκης, Βουτσιώτης, Διαμαντίδης, Ποτουρίδης (64΄ Βεζυρτζόγλου), Τιάγκο (80΄ Παλαμουτσής), Λαμπράκης (62΄ Σεφουλάϊ)

Αιγάλεω (Θ. Καλύβας) Ασημέλης, Τσαφταρίδης, Μαγγάκης (80΄ Ζουμπουλάκης), Παπαζαχαρίας, Παπασάββας, Μαρής, Μπελέρης (90+6 Δάρρας), Γουνδουλάκης, Βέρμπης, Ραχίμ (Ψυχογιός), Φαρινόλα (84'  Μπατής)


Γ΄ Εθνική, 7ος όμιλος
Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Αιολικός - Αιγάλεω 0-1
Θύελλα Καμαρίου - Χαλκίδα 0-1
Άγιοι Ανάργυροι - Χαραυγιακός 1-0
Καλλιθέα - Ηλυσιακός 0-0
Απόλλων Ερέτριας - Πανθηραικός 0-2
Κόρινθος - Άγιος Ιερόθεος 1-4

βαθμολογία

1. Αιγάλεω  16  12-5
2. Ηλυσιακός  11  6-3
3. Άγιοι Ανάργυροι  11  4-2
4. Θύελλα Καμαρίου  10  13-9
5. Αιολικός  10  6-5
6. Άγιος Ιερόθεος  10  11-6
7. Πανθηραικός  8  11-9
8. Χαλκίδα  7  2-6
9. Κόρινθος  5  2-3
10. Χαραυγιακός  4  4-7
11. Καλλιθέα  4  1-4
12. Απόλλων Ερέτριας  3  2-12

Τεράστια χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του Αιολικού. Χαμένο πέναλτυ από τον Ποτουρίδη.

 

πηγη: scorelesvos.gr

Μοιράσου το άρθρο!