Αθλητικά

07/01/2024 - 18:44

Αιολικός - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-1. 6η ισοπαλία για τον Αιολικό με διαμαρτυρίες

Για έκτη φορά στο πρωτάθλημα αναδείχθηκε ισόπαλος ο Αιολικός αυτή τη φορά στον Ταρλά με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι κυανόλευκοι φωνάζουν για τη διαιτησία και ιδιαίτερα για τη φάση στο 59 ‘ όταν ο Ενομό ανατράπηκε από τον Τσέλιο μέσα στην περιοχή αλλά ο ρεφερι Βλάχος έδωσε συνέχεια στο ματς.

Ο Αιολικός που ήταν πολύ βελτιωμένος σχετικά με τα προηγούμενα παιχνίδια μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε στο σκορ με καταπληκτικό σουτ του Γκοραν Ζακαριτς στο 24 ‘. Το 1-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Αιολικός έψαξε το δεύτερο τέρμα που θα κλείδωνε τη νίκη. Αυτό εν τέλει δεν ήρθε και η Αναγέννηση Καρδίτσας έκανε το 1-1 με σκόρερ τον Κοκκίνη. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τον Αιολικό στους 15 βαθμούς και την Καρδίτσα στους 19.

Αιολικός (Κρισμάρεβιτς): Ντόκιτς, Μαξιμένκο, Σινγκ, Κολλαράς, Γιόκε, Μανούσος, Ζάκαριτς, Ενομό, Κριμιτζάς (69′ Κεχαγιάς), Μουχάλης, Νούλας (87′ Καρανίκας).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Τσέλιος, Τομάσεβιτς (33′ Στασινόπουλος), Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Κέρθι, Σαλαμούρας, Κονίλιο, Ξύδας (77′ Παπαδάκος), Ντουμάνης (54′ Κοκκίνης), Βερνάρδος.

 

Πηγη

https://athlitikometopo.gr/

Μοιράσου το άρθρο!