Αθλητικά

03/03/2013 - 19:34

Αιολικός: έχασε στη Κηφισιά αλλά... «ο ΑΙΟ ζει»

Αιολικός: έχασε στη Κηφισιά  αλλά... «ο ΑΙΟ ζει»

yle="text-align: justify;">Ο Αιολικός βαδίζοντας εδώ και δύο εβδομάδες ουσιαστικά στο… πουθενά και χωρίς αγωνιστικό ενδιαφέρον δεδομένου ότι η άνοδος έχει πια χαθεί, κλήθηκε να βγάλει τη μία από τις τέσσερις υποχρεώσεις του που απομένουν για να τελειώσει με ψηλά το κεφάλι.

 
Απέναντι στην Κηφισιά η ομάδα της Μυτιλήνης ήθελε μία καλή εμφάνιση και ότι καλύτερο για το γόητρό της και ειδικά βλέποντας τους γηπεδούχους να… θυμούνται να παίξουν με τα βασικά τους στελέχη -τα οποία περιέργως απουσίαζαν από τα πιο πρόσφατά τους ματς-απέκτησαν ένα έξτρα κίνητρο για να χτυπήσουν το παιχνίδι.
 
Παρά το ότι η Κηφισιά μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έχασε καλές ευκαιρίες να προηγηθεί, όσο περνούσε η ώρα ο Αιολικός ισορροπούσε το ματς και στο δεύτερο μέρος είδε στα μάτια τους γηπεδούχους, χάνοντας κλασσικές ευκαιρίες με τους Διονυσάτο και Γκόντζο!
 
Στον αντίποδα απέναντι στην πίεση της Κηφισιάς, οι απαντήσεις ήρθαν από τον Τρακάκη που πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση, αποσοβώντας σε μερικές περιπτώσεις με εντυπωσιακό τρόπο βέβαια τέρματα.
 
Ωστόσο η «νόσος» των καθυστερήσεων, προσέβαλε για μία ακόμη φορά τον Αιολικό, αφού η τιμητική του εμφάνιση για 90 περίπου λεπτά, χάλασε στον έξτρα χρόνο όταν και η Κηφισιά κατάφερε να νικήσει τον Τρακάκη με τον Παπάζογλου, μέσα σε έξαλλους(!) πανηγυρισμούς των περίπου 150 φίλων της ομάδας της Αθήνας!  
 
Η απογοήτευση για ένα ακόμη παιχνίδι που χάθηκε στις καθυστερήσεις, είχε σαν αποτέλεσμα και το δεύτερο γκολ της Κηφισιάς από το σημείο του πέναλτι έπειτα από ανατροπή του Βέρμπη από τον Βαξεβάνη. Ο ίδιος παίκτης από τα 11 βήματα έκανε το 2-0 και τελείωσε το παιχνίδι…
 
Στις καθυστερήσεις ο Μουτζούρης αποβλήθηκε σκόπιμα από το παιχνίδι, καθώς νωρίτερα είχε συμπληρώσει επτά κίτρινες και θα απουσίαζε για δύο παιχνίδια της ομάδας.
 
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η αποθέωση που γνώρισαν οι παίκτες του Αιολικού από τους 30 περίπου φίλους του ΑΙΟ από την Αθήνα με χαρακτηριστικότερα στιγμιότυπα το μπλουζάκι του Πετρουζέλλη με το μήνυμα «Ο ΑΙΟ ζει», αλλά και τη στιγμή που πολλοί παίκτες πέταξαν στην κερκίδα τις φανέλες τους!
 
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΗΦΙΣΙΑ: Κόλλιας, Στασινός, Καραμπάς, Τεγούσης, Χέλης, Κορακάκης, Χύσο, Ντούμος, Βέρμπης, Γκουτζουλιάς, Γεωργακόπουλος
ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Τρακάκης, Αλευράς, Μουτζούρης, Βαξεβάνης, Τσαρτσίδης, Καδής, Κροτσίδας, Διονυσάτος ,μάντζιος, Πετρουζέλης, Γκόντζος
 
πηγη: sportlesvos.gr

Μοιράσου το άρθρο!