Αθλητικά

11/05/2012 - 08:29

ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 2-0

Ο Αιολικός έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του στο φετινό πρωτάθλημα, νικώντας το Κερατσίνι με σκορ 2-0, σε ένα ματς όπου θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλα τέρματα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του.

Η ομάδα της Μυτιλήνης είχε όρεξη, πάθος και αποτελεσματικότητα στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε δύο όμορφα γκολ με σουτ του Μουρατίδη στο 28' και κεφαλιά του Μιχαλάκη στο 38', ενώ έχασε κλασικές ευκαιρίες με τον Μίχο (6'), τον Μιχαλάκη (9') και Τσουλάκο (21').
Αν και στο 55ο λεπτό ο Αιολικός κέρδισε πέναλτι, ο Μπάμπης Μουρατίδης είδε την εκτέλεσή του να σταματά στο αριστερό δοκάρι του Μπαλαφούτη. Στο τελευταίο πεντάλεπτο, η ομάδα της Μυτιλήνης έχασε μοναδικές ευκαιρίες και με τους Τσουλάκο (86'), Αποστολίδη (87') και Κουκέλλη (88') κι έτσι το 2-0 έμεινε ως το τέλος στην αναμέτρηση.
Με τη νίκη του αυτή ο Αιολικός καπάρωσε τη 2η θέση στη βαθμολογία, μειώνοντας στους δύο βαθμούς τη διαφορά του από τον Αχαρναϊκό, που ηττήθηκε στη Ραφήνα από την τοπική Τριγλία (2-0), όμως εξακολουθεί να προηγείται έχοντας και ένα ματς λιγότερο.
Συνθέσεις
ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Βουργουτζής (87' Λαγουτάρης), Βούρος, Καπταγιάννης, Αποστολίδης, Χατζηκυριάκος, Μίχος, Μιχαλάκης (61' Μουτζούρης), Τσουλάκος (86' Κουκέλλης), Μουστόγιαννης, Μουρατίδης ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μπαλαφούτης, Στρομπουλός, Μακρής (56' Μαλλής), Παπαδόγκωνας, Σιδηρόπουλος, Μελαμπιανάκης, Διονυσόπουλος, Καρράς, Δαβιδάκης (75' Κουρκούτης), Ηλιόπουλος, Χάσκας (75' Τρουμπούνας)
Πηγή: SportLesvos.gr

Μοιράσου το άρθρο!