Αθλητικά

02/02/2020 - 17:18

Αιολικός-Μαρκό 0-0

Γράφει ο Κώστας Σουφλιάς *

Μπροστά σε 400 φίλους του ποδοσφαίρου ο Αιολικός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα κόντρα στην 2η της βαθμολογίας του 6ου ομίλου της Γ Εθνικής Μαρκό.


Στο 13′ η Μαρκό είχε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα με δυνατό σουτ του Πινεϊρο να περνάει ψηλά άουτ .Στο 26′ κεφαλιά του Λαμπράκη πέρασε έξω. Στο 40′ ήταν η σειρά του Σπολιαριτς να δοκιμάσει το πόδι του με τη μπάλα να περνάει άουτ. Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους ο Αντονοφ δεν μπόρεσε από κοντά να νικήσει τον τερματοφύλακα Νικολίτσα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως έκλεισε για τους κυανόλευκους χάνοντας ευκαιρία σε φάουλ του Άρη Λαμπράκη στο 49′.Λίγα λεπτά αργότερα στο 53′ τετ-α-τετ των φιλοξενούμενων με τον Ατματζίδη απέκρουσε ο Βρονταράς. Στο 80′ ο Βαλιός από κόντρες βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή όμως το πλασέ του ήταν βιαστικό και άστοχο. Στο 90+3 σουτ του Σαμίου μπλόκαρε ο Βρονταράς.

Οι παίκτες του Vladica Petrovic είχαν ελαφριά υπεροχή όμως δεν μπόρεσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα του πολύ καλού σήμερα τερματοφύλακα Νικολίτσα.Ετσι το τελικό σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς και τις εντυπώσεις.

Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι με το Σέρβο τεχνικό χωρίς νίκη όμως παρέμεινε το αήττητο και το 0 στην άμυνα στους 4 αυτούς αγώνες.

Ντεμπούτο με τους κυανόλευκους πραγματοποίησε σήμερα ο επιθετικός από την Ονδούρα Jesus Batiz.

Επόμενος αγώνας για τον Αιολικό κόντρα στη Θύελλα Ραφήνας στην Αθήνα.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ(V.Petrovic):Βρονταράς, Αγριμάκης, Μπάρκας, Βαλιός, Κρητικός, Σπολιαριτς(Παλαμουτσής 62′), Κατσίκης, Τσομπανέλλης, Μπουρούς(Μπατιζ 64′), Λαμπράκης(Καλαφάτης 90′), Αντονοφ(Αλαγιάννης 66′)

ΜΑΡΚΟ(Παπασπύρος):Νικολίτσας, Τσακίρης, Μανταμαδιώτης, Τουμπερε, Κορομυλάς, Αλεξίου, Κατσούκης, Γκεμίσης, Πινειρο, Σάμιος, Ατματζίδης.

 

* πηγη: 

Κώστας Σουφλιάς  athlitikometopostoaigaio.wordpress.com/

Μοιράσου το άρθρο!