Αθλητικά

29/04/2012 - 20:11

Αιολικός-Ολυμπιακός Λαυρίου 2-1

Αγχωτική, πλην πολύτιμη, νίκη πήρε πριν από λίγο ο Αιολικός απέναντι στον Ολυμπιακό Λαυρίου, επικρατώντας με 2-1 σε ένα ματς που αρχικά φάνηκε ότι θα 'καθάριζε' πιο εύκολα. Ετσι, διατηρήθηκε σε απόσταση τριών βαθμών από την κορυφή και τον Αχαρναϊκό, που όμως έχει ένα ματς λιγότερο. Οι νησιώτες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησαν να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων μόλις στο 6' χάρις σε δύο γκολ που πέτυχε ο Μουρατίδης (3', 6'). Εν συνεχεία οι 'ερυθρόλευκοι' προσπάθησαν να αντιδράσουν και κατάφεραν να μειώσουν στο 23' με γκολ του Μούργου, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων. Στην επανάληψη ο Αιολικός είχε την υπεροχή, όμως δεν πέτυχε ένα τρίτο γκολ, που θα 'κλείδωνε' τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μάλιστα, λίγο έλειψε να το 'πληρώσει', καθώς στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης έσπασαν... καρδιές όταν η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δυνατό σουτ του Βελετάκου. Διαιτητής ήταν ο Αγγελάκης (Μακεδονίας).

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Βούρος, Ντζιμάνης, Καδής, Αποστολίδης, Χατζηκυριάκος, Μίχος, Μιχαλάκης, Τσουλάκος (94' Κουκέλης), Κάρδαρης (90' Βουργουτζής), Μουρατίδης (82' Μουτζούρης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δημόπουλος, Βαφειάδης, Τσομπανάκης, Πώχος, Καραπιπέρης, Μπεργιάννης, Μούργος (75' Ζουμάς), Γιαχάεβ, Αμπντέλ Ραχήμ, Βελετάκος, Τσιώλης (80' Βελής)

Πηγή: www.sportlesvos.gr

Βαθμολογία

Μοιράσου το άρθρο!