Αθλητικά

16/10/2011 - 06:56

Αιολικός - Ρόδος 1-0, και νίκησε και ικανοποίησε με την εμφάνισή του

Με νίκη του Αιολικού και σκορ 1-0 ολοκληρώθηκε το φιλικό ματς με αντίπαλο τη Ρόδο, που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, παρουσία περίπου 450 φιλάθλων.

Η ομάδα του Φώτη Κοκκινέλλη άφησε αρκετά θετικές εντυπώσεις στο πρώτο ουσιαστικά δυνατό τεστ προετοιμασίας της, απέναντι σε ένα ποιοτικό σύνολο που λόγω συγκυριών θα αγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής, μετά τον εξωαγωνιστικό υποβιβασμό του από τη Football League 2.

Ο Αιολικός εμφάνισε δύο πρόσωπα στο σημερινό φιλικό, έχοντας ένα καλό μεν Α' Ημίχρονο που δε συνοδεύτηκε ωστόσο από σημαντικές φάσεις μπροστά στην εστία των Ροδιτών και ένα σαφέστατα καλύτερο Β' Ημίχρονο κατά το οποίο βγήκαν στο γήπεδο αρκετοί αυτοματισμοί, με τους παίκτες να βρίσκουν ρυθμό και να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Το γκολ της νίκης πέτυχε στις καθυστερήσεις ο Κώστας Αποστολίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Κώστας Χατζηκυριάκος σε ανατροπή του εντός της περιοχής, που αμφισβητήθηκε πάντως από την ομάδα της Ρόδου.

Στις αξιοσημείωτες φάσεις καταγράφονται ένα δοκάρι για τη Ρόδο σε σέντρα σουτ του Φράγκου στο 18ο λεπτό, μια ατομική προσπάθεια του Χατζηκυριάκου που πάσαρε στο Διονυσάτο κι εκείνος σούταρε λίγο άουτ στο 24ο λεπτό, ένα δυνατό σουτ του Κάρδαρη στο 28ο λεπτό που κατέληξε κόρνερ, αλλά και μια διπλή επέμβαση του Καλαϊτζίδη σε τετ α τετ με τον Καντιμοίρη έξι λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου 45λεπτου.

Στην επανάληψη, και συγκεκριμένα στο 58ο λεπτό, ο Διονυσάτος σέντραρε με τον Κάρδαρη να κατεβάζει και να εκτελεί, όμως την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ 10 λεπτά αργότερα δημιουργός ήταν ο Ντζιμάνης που σέντραρε στην περιοχή με τον Κάρδαρη να στρώνει με το στήθος στον Μίχο, το σουτ του οποίου έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας Αρχοντάκης.

Στο 80ο λεπτό ο Αποστολίδης επιχείρησε απ' ευθείας φάουλ που έδιωξε ο Αρχοντάκης σε κόρνερ και δύο λεπτά μετά, ο Κάρδαρης σούταρε δυνατά στέλνοντας την μπάλα άουτ.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Καλαϊτζίδης (59' Μπαντωντάκης), Μουτζούρης (70' Καδής), Αγιακάτσικας, Αποστολίδης, Καπταγιάννης (46' Παπαδόπουλος), Ντζιμάνης, Μίχος (90' Τ. Ελευθερίου), Διονυσάτος (59' Μιχαλάκης), Τσουλάκος (77' Δελόλμας), Κάρδαρης, Χατζηκυριάκος

ΡΟΔΟΣ: Αρχοντάκης, Στ. Καντιμοίρης, Πατούχος (69' Ορφανίδης), Παπαδόπουλος ( 65' Κιλασίν), Καταπόδης (77' Θαμνόπουλος), Δανάς, Πελέκης, Γιορπαλίδης, Καρπαθάκης, Φράγκος (85' Γιώργας), Γκίνης (85' Χατζηπαυλής)

πηγη: sportlesvos.gr

Μοιράσου το άρθρο!