Αθλητικά

04/10/2015 - 21:26

Αιολικός - Σπάρτη 0-1

Μεγάλη και ιστορική χαρακτηρίζεται η νίκη της ΑΕ Σπάρτης στην μακρινή Μυτιλήνη απέναντι στην ομάδα του Αιολικού στο Δημοτικό Γήπεδο της Καλλονής.

 
Ο πρώτος εκτός έδρας αγώνας της ΑΕ Σπάρτης μετά από 15 χρόνια συνδυάστηκε και με ιστορική νίκη.
 
Οι παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου καταθέτοντας ψυχή κυρίως στο Α ημίχρονο έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και κράτησαν το σκορ μέχρι και το τελικό σφύριγμα του παιχνιδιού.
 
Το νικητήριο γκολ πέτυχε με έξοχο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή ο Αλέξανδρος Ραχημ στο 11ο λεπτό ενώ η Σπάρτη είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει το σκορ με τον Ηλία Αναστασάκο όταν το πλασέ του σταμάτησε πάνω στην γραμμή αμυντικός του Αιολικού.
 
Η ΑΕ Σπάρτη εμφάνισε μια πολύ δυνατή εικόνα ομάδας με συνοχή και οργάνωση που έκλεινε όλους του χώρους μέσα στο γήπεδο ενώ κράτησε με έξυπνο τρόπο το αποτέλεσμα.
 
Ο σκόρερ Ραχημ πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε στο 80 αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες αλλά το αγωνιστικό τοπίο δεν άλλαξε.
 
Ο Αιολικός ισορρόπησε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθώντας να ισοφαρίσει αλλά απέναντί του πέρα από την άμυνα των Σπαρτιατών βρήκε τον πορτιέρο Θεμιστοκλή Τσέλιο ο οποίος είπε όχι σε δυο φάσεις κρατώντας τον μηδέν.
 
Σε συλλογικό επίπεδο η ΑΕ Σπάρτης έδειξε πειθαρχία, οργάνωση και ομάδα που ήξερε τι ζητούσε στο γήπεδο και ήταν ανώτερη σε όλα τα επίπεδα από τον Αιολικό με το σκορ να είναι δίκαιο.
 
 
ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ: Τσέλιος, Σιώπης, Λιονάκης, Τέλλος, Γκαλίτσιος, Σπηλιωτόπουλος, Τάντιτς (89′ Δημολιός), Οικονομόπουλος, Αναστασάκος (90′ Μπεκλετζής), Ραχήμ, Χαλίλι (66′ Ηλιόπουλος).
ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Πουρής, Κρουσταλέλης, Στουρνάρας (57′ Λάλας), Ιορδανίδης, Παπαζούδης, Κριπιντίρης, Γάλας, Μίχος, Σαμπάνης, Μανουσάκης (75′ Λίμα), Κέρι (72′ Κάλπας).
 
 
report24.gr
κάρτες αποτελέσματα βαθμολογία:  aiolikos-fans.gr

Μοιράσου το άρθρο!