Αθλητικά

03/02/2013 - 17:10

Αναγέννηση Επανομής - ΑΕΛ Καλλονής 2-1

Αναγέννηση Επανομής - ΑΕΛ Καλλονής 2-1

 

Δεν κατάφερε η ομάδα της Καλλονής  να πάρει ένα θετικό εκτός έδρας αποτέλεσμα κόντρα στην Επανομή στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Football League ΟΠΑΠ.
 
Με αντίπαλο τον δυνατό άνεμο ο οποίος στο 41' έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην ομάδα μας αλλά και τις συχνές πτώσεις ποδοσφαιριστών της Επανομής για καθυστερήσεις -ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο- η ΑΕΛΚ μας δεν κατάφερε να πάρει βαθμό ή βαθμούς χάνοντας με σκορ 2-1.
 
Η ΑΕΛΚ  αν και μπήκε δυνατά στο παιχνίδι απειλώντας την εστία του Ταταρίδη με τα σουτ του Μανούσου και του Ντιμπαλά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 29ο λεπτό με την κεφαλιά του Τζόσουα Σίλβα. Ωστόσο η φάση που καθόρισε το αποτέλεσμα ήρθε στο 41ο λεπτό όταν ο Ιωσήφ Λαμπρόπουλος προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα με το κεφάλι στον Μάππα στον οποίο ο αέρας έπαιξε άσχημο παιχνίδι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του δίνοντας στην Επανομή προβάδισμα δύο τερμάτων.
 
Στην επανάληψη οι συχνές πτώσεις των ποδοσφαιριστών της γηπεδούχου για καθυστερήσεις δε βοήθησαν ώστε ο αγώνας να αποκτήσει ρυθμό. Με αυτογκόλ-κεφαλιά του Μωυσίδη έπειτα από σέντρα του Μαρσέλο η ΑΕΛΚ μας μείωσε στο 62' αλλά και στα επόμενα λεπτά το σκηνικό δεν άλλαξε και έτσι η ομάδα μας γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 από την Αναγέννηση Επανομής.
 
Τώρα οι ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Τεννέ έχουν δύο ημέρες για να προετοιμαστούν για τον αγώνα της Τετάρτης στις 15:00 με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης για την 20η αγωνιστική της Football League ΟΠΑΠ.
 
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
 
Αναγέννηση Επανομής (Κώστας Βελιτζέλος): Ταταρίδης, Παπαστεργίου, Τζόσουα Σίλβα, Μωυσίδης, Σαμουηλίδης, Κουλίδης, Σικαλόπουλος(69' Νταντάμης), Μπέκα, Τοπούζης, Νομπρέκα Σίλβα(46' Τζανδάρης), Μάθιου Σίλβα(90+1 Κουκουλέκης)
 
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Μάππας, Αναστασιάδης, Βαλιός, Χωριανόπουλος, Λαμπρόπουλος(43' Κάντζι), Κριπιντίρης(43΄ Κώτσιος), Μαρσέλο, Σιλιγαρδάκης, Σερφά(67' Γιόνδης), Μανούσος, Ντιμπαλά

Μοιράσου το άρθρο!