Αθλητικά

31/01/2011 - 19:34

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΑΙΟΛΙΚΟΥ

31/01/2011 ώρα 19:40 Ως φίλαθλοι του Αιολικού Μυτιλήνης, θα επιθυμούσαμε να συγχαρούμε τους παρακάτω:

α) Τη διοίκηση του Φωστήρα. Για την άψογη φιλοξενία της ποδοσφαιρικής μας ομάδας και των 30 φιλάθλων της. Για την άνεση παρακολούθησης του μεταξύ μας αγώνα σε μια πανέμορφη σκαλωσιά με κάτι πρωτοποριακά σχεδιασμένα καθίσματα, για τα εδέσματα που μας κεράσατε (μπουνιές, σπρωξίματα, βρισιές παντός είδους αναφορικά με τις οικογένειες μας και τον τόπο καταγωγής μας), για το πόσο πολύ μας αγκαλιάσατε (με παραπάνω  δύναμη από το συνήθες). Επίσης οφείλουμε να πούμε ότι σεβόμαστε την ιστορία σας, πιο πολύ το πυγμαχικό  σας τμήμα και το τμήμα αθλητών ρίψης πτυέλων και κοπανιμάτων πάγκων για την  ωραία δωρεάν επίδειξη που μας χαρίσατε.

β) Τους φιλάθλους του ανωτέρω ιστορικού σωματείου για όλους τους ανωτέρω λόγους. Πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να συναντηθούμε να ακούσουμε και περισσότερα από  εσάς, στην Ακαδημία Αθηνών ή σε άλλα πολιτιστικά κέντρα όπου πιστεύουμε ότι  συχνάζετε. γ) Την Ελληνική Αστυνομία, για την έγκαιρη επέμβαση της, επέμβαση που απέτρεψε  περισσότερους τραυματισμούς από 2 φιλάθλους και 4 ποδοσφαιστές ή ψυχολογικά τραύματα πλέον του 1 παιδιού δημοτικού σχολείου.

Εμείς οι φίλαθλοι του Αιολικού Μυτιλήνης, σας δηλώνουμε ότι μείναμε  ενθουσιασμένοι για το θέαμα που απολαύσαμε και μένουμε υποχρεωμένοι έναντι σας και επιφυλλασόμαστε να ανταποδώσουμε. ''

 

πηγή:

http://aiolikosmytilinis.blogspot.com/

Μοιράσου το άρθρο!