Αθλητικά

02/08/2020 - 16:43

Ανεπανάληπτες στιγμές μας χάρισε η Όλγα Φιάσκα - Χρυσή και με Πανελλήνιο ρεκόρ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Κ20 -Γιάννενα 2-8-20

********Ο Λ Γ Α Φ Ι Α Σ Κ Α**********

*Αθλοκίνηση Μυτιλήνης*

*ΑΓΩΝΙΣΜΑ 10ΧΛΜ ΒΑΔΗΝ *

*ΕΠΙΔΟΣΗ 46.21.46*/*Προπονητής Γρηγόρης Κοντός*

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ & ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ανεπανάληπτες στιγμές μας χάρισε η ΟΛΓΑ ΦΙΑΣΚΑ της "Αθλοκίνησης Μυτιλήνης", η οποία συμμετείχε σήμερα το πρωί στα 10χλμ Βάδην του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ20 που διεξάγεται στα Γιάννενα.

Η αθλήτρια του Γρηγόρη Κοντού του προπονητή των επιτυχιών, πρωταγωνίστησε στο πρωϊνό πρόγραμμα, αφού τερμάτισε στην ***1η θέση των 10χλμ Βάδην με επίδοση 46.21.46*** Καταρρίπτοντας κατά 8 δευτερόλεπτα το Εθνικό Ρεκόρ από το 2001 της Αθανασίας Τσουμελέκα (46.29.20).

Η επίδοση που πέτυχε η ΄Ολγα εκτός από Πανελλήνιο Ρεκόρ, είναι επίσης η καλύτερη επίδοση για φέτος στον κόσμο στην ηλικία κάτω των 20 ετών σε αγώνες εντός σταδίου.

Για άλλη μια φορά ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!

Αποτελέσματα που θαύμασε όλο το Πανελλήνιο!!!

Τίποτα δεν χαρίζεται στη ζωή, η επιμονή, η υπομονή, η πειθαρχία, η σωστή και σκληρή δουλειά, η προσήλωση στο στόχο, έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

΄Αν και οι συνθήκες προετοιμασίας της???

Γίνονται κάτω από αντίξοες συνθήκες...στο "γερασμένο" ταρτάν του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης που ακόμα περιμένουμε την ανακατασκευή του!!! και στα σοκάκια του χωριού της στα Πάμφιλα.

Θερμά Συγχαρητήρια!!! Στην ΄Ολγα , στον Γρηγόρη, στο σωματείο της, και φυσικά στην ΄αξια επαίνων οικογένειά της που είναι πάντα δίπλα της και την στηρίζει σε κάθε της βήμα.

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου .

Μοιράσου το άρθρο!