Αθλητικά

18/11/2012 - 17:01

Απογοήτευση και θλίψη για τους φίλους του Αιολικού - Βαριά ήττα στην Αγιάσο

Απογοήτευση και θλίψη για τους φίλους του Αιολικού

>Γήπεδο Αγιάσου

Αιολικός - Περιστέρι 2-5
 
Η τραγική εμφάνιση, απόρροια της γενικότερης διοικητικής αρρυθμίας της ομάδας, είχε σαν αποτέλεσμα την πιο βαριά ήττα στην σύγχρονη ιστορία του Αιολικού και μάλιστα εντός έδρας.
 
Τα όσα διαδραματίστηκαν στη διάρκεια της εβδομάδας και παραμονές του αγώνα, τα δίκαια ή μη των διοικούντων, των παικτών και όλων των ανθρώπων της ομάδας, οι χειρισμοί και τα σχετικά που θα κριθούν στη συνέχεια και όχι εν θερμώ, φέρνουν όπως και να ΄χει τον Αιολικό στο ίδιο αδιέξοδο που βρέθηκε παραμονές της πρόσφατης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.
 
Πέραν των οικονομικών θεμάτων ωστόσο της ομάδας, η κουβέντα επανέρχεται αναπόφευκτα ξανά στις ρεαλιστικές δυνατότητες του υπάρχοντος ρόστερ του Αιολικού, αφού πλέον και χωρίς τις υπηρεσίες των Καδή και Πετρουζέλλη, ειλικρινά δεν μπορούν να υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις.
 
Ο Αιολικός σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε ωστόσο να είχε εξελιχθεί καλύτερα αν δεν δινόταν ένα ανύπαρκτο πέναλτι για να προηγηθεί το Περιστέρι στο 34΄με βουτιά του Χέλμη και εύστοχη εκτέλεση του Μπέλη, σταμάτησε την προσπάθειά του στο πρώτο 45λεπτο.
 
Στην επανάληψη και μετά το 0-2 του Παπαναστασίου στο 53΄δεν υπήρχαν πια ψυχολογικά αποθέματα -χωρίς αυτό βέβαια να δικαιολογεί την αποκαρδιωτική παρουσία στο υπόλοιπο του παιχνιδιού- που δυστυχώς ήρθε ο διασυρμός.
 
Στο 70΄ ο Μπόσιος έκανε το 0-3, στο 73΄ ο Παπαναστασίου σαν σε προπόνηση έκανε το 0-4 και στο 76΄ ο ίδιος παίκτης έκανε χατ τρικ για το 0-5.
 
Ο Αιολικός μείωσε αρχικά με χτύπημα πέναλτι στο 83΄με σκόρερ τον Γκόντζο και στις καθυστερήσεις ο ίδιος παίκτης με όμορφο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-5…
 
Οι περίπου 200 και πλέον φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στην Αγιάσο, έφυγαν απογοητευμένοι και πλέον ο λόγος περνάει ξανά στη διοίκηση…
 
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
 
ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Σουτζόγλου, Διακορώνας, Μουτζούρης, Χατζηκυριακος, Μανουσάκης, Μίχος, Καλλιμαντζέρος, Μάντζιος, Γκόντζος, Διονυσάτος, Δούμπλατζης
 
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Τιτκιμπάνδης, Πλέστης Π., Βασίλογλου, Μητροφάνης, Μήλιος, Χέλμης, Μπόσιος, Πλέστης Χ., Παπαναστασίου, Μπέλης, Σεράκος
 
πηγη: sportlesvos.gr

Μοιράσου το άρθρο!