Αθλητικά

06/03/2019 - 05:51

Αποκριάτικη Ποδηλατοπαρέλαση Μυτιλήνης 2019

Πιστοί στην παράδοση που θέλει όλους τους ποδηλάτες της Λέσβου, να μασκαρεύονται και να ξεχύνονται προκαλώντας χαμό στους δρόμους της Μυτιλήνης για την Καρναβαλική παρέλαση του Δήμου, συγκεντρωνόμαστε αυτή την Κυριακή 10 Μαρτίου όλοι με τα ποδήλατά μας και με ΚΟΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.


Ραντεβού στην Λαγκάδα στις 3:00 το μεσημέρι. Μη ξεχάσετε να φέρετε σφυρίχτρες, ντουντούκες, καραμούζες και ότι άλλο θα κάνει σαματά.... Οι Οικο-ποδηλάτες θα προκαλέσουν με την εμφάνισή τους για μια ακόμη χρονιά, ΧΑΜΟ!!!!!


Θέμα της φετινής εμφάνισης του συλλόγου η "ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ". Έχει επιλεχθεί στολή κοινής εμφάνιση (Φωτό 1) όσων επιθυμούν να συμμετέχουν με το θέμα που επέλεξε ο Πο.Συ. Λέσβου. Μπορείτε να την προμηθευτείτε από το κατάστημα "Παιχνίδια Δουκαρέλλης" πάροδος Ερμού 29, Μυτιλήνη. Μπορείτε να κάνετε τηλεφωνική κράτηση στο 2251 041000 μια και ο αριθμός των στολών του θέματός μας είναι περιορισμένος, οπότε καλά θα κάνετε να προμηθευτείτε την κοινή μας εμφάνιση έγκαιρα. Τιμή κόστους της στολής είναι τα 20,00 €.
Όσοι επιθυμούν να επιλέξουν οποιαδήποτε άλλη σχετική εμφάνιση με την ανακύκλωση, μπορούν να το κάνουν. Στο σχήμα μας φυσικά είναι ευπρόσδεκτος να παρελάσει κάθε μασκαρεμένος, με όποια στολή επιθυμεί.

Μοιράσου το άρθρο!