Αθλητικά

08/11/2022 - 16:34

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος νικητής στην ιστορία του στοιχήματος!

Ο μεγαλύτερος νικητής στο αθλητικό στοίχημα (στην ιστορία του) είναι γεγονός!

Ο λόγος για τον Jim McIngvale, ο οποίος αποκόμισε κέρδη 65 εκατομμυρίων δολαρίων ποντάροντας στην αγαπημένη του ομάδα μπέιζμπολ, τους Houston Astros στο World Series! Παίρνοντας τα πράγματα με τη σειρά, το περασμένο Σάββατο, οι Houston Astros κέρδισαν τους Philadelphia Phillies με 4-1 στο Game 6 του Fall Classic στο Minute Maid Park. Με το αποτέλεσμα αυτό, το Houston κέρδισε με 4-2 νίκες τη σειρά των αγώνων πανηγυρίζοντας τον τίτλο. 

Αυτή είναι η νίκη δεν αποτέλεσε τεράστια επιτυχία για το Houston, αλλά και για τον ίδιο τον Jim (κατά κόσμο γνωστό και ως «Mattress Mack») καθώς κέρδισε το ποσό των 65 εκατομμυρίων δολαρίων, έχοντας ποντάρει 8,7 εκατομμύρια! 

Το πρώτο ποντάρισμα σε απόδοση 11.00

Ο ιδιοκτήτης του Gallery Furniture που βρίσκεται στο Χιούστον των Ηνωμένων Πολιτειών, είχε ποντάρει 3,5 εκατομμύριο δολάρια νωρίτερα μέσα στη σεζόν, σε απόδοση 11.00 στην τοπική ομάδα του Τέξας προκειμένου να κερδίσει τον τίτλο. Τον περασμένο Ιούλιο είχε βάλει άλλα τέσσερα στοιχήματα συνολικής αξίας 5,2 εκατομμυρίων λιρών. Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα στοιχήματα τοποθετήθηκαν εκτός της πολιτείας όπου διαμένει, καθώς ο στοιχηματισμός σε αυτήν δεν έχει νομιμοποιηθεί.  

 

Δες ποιες είναι οι καλύτερες στοιχηματικες  στην Ελλάδα!

Πανηγυρίζουν και οι... πελάτες του!

Ο 71χρονος Jim, έμπορος στρωμάτων και επίπλων, εδώ κι αρκετά χρόνια προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες του να κερδίσουν δωρεάν έπιπλα (από ένα ορισμένο ποσό και πάνω), εφόσον κερδίσουν το πρωτάθλημα συγκεκριμένες ομάδες που επιθυμεί ο ίδιος! 

Φέτος, με τους Houston Astros να κερδίζουν τον τίτλο, κάθε πελάτης που ξόδεψε τουλάχιστον 3.000 $ στο κατάστημα επίπλων, μπορεί να λάβει επιστροφή της αξίας για τις αγορές διατηρώντας παράλληλα και τα αντικείμενα. «Όταν αγοράζετε ένα σετ ύπνου στρώματος Tempur-Pedic, Stearns & Foster ή Sealy με τιμή 3.000 $ ή και περισσότερο κι εφόσον οι Houston Astros κερδίσουν στον τελικό του πρωταθλήματος baseball του 2022, η αγορά σας είναι ΔΩΡΕΑΝ!», ήταν η σχετική αναφορά της προσφοράς στο Gallery Furniture's!

Μοιράσου το άρθρο!