Αθλητικά

15/05/2013 - 20:17

Δεν είναι όνειρο... είναι η Καλλονή! Εκτός έδρας «τριάρα» στις Σέρρες

Δεν είναι όνειρο... είναι η Καλλονή!  Εκτός έδρας «τριάρα»  στις Σέρρες

Μ

ια πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-3, τρεις στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, πήρε η ΑΕΛΚ μας απέναντι στον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 39ης αγωνιστικής της Football League ΟΠΑΠ. Τα γκολ για την ομάδα μας ο Κάντζι (14', 44) και ο Γάλας (76'). Μείωσε σε 1-2 για τον Πανσερρραϊκό ο Κόντος στο 50΄.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας είχε την υπεροχή των κινήσεων με τον Κάντζι να κάνει ό,τι θέλει τον προσωπικό του αντίπαλο και να φτάνει σε δύο γκολ. Το πρώτο ήρθε στο 14΄ όταν ο Σενεγαλέζος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τριανταφύλλου Δ. και με πλασέ "έγραψε" το 0-1 και το δεύτερο στο 44΄ με τον Μακ, έπειτα από όμορφη μπαλιά του βραζιλιάνου Μαρσέλο, νίκησε στο σπρίντ τον προσωπικό του αντίπαλο, βγήκε τετ α τετ με το τέρμα και έκανε το 0-2.

Στην επανάληψη ο Πανσερραϊκός μείωσε σε 1-2 με σουτ του Κόντου στο 50ο λεπτό ωστόσο η ΑΕΛΚ μας κατάφερε γρήγορα να ισορροπήσει το παιχνίδι και με τον Γάλα να σφραγίζει στο 76΄ τη νίκη της. Ο Καλλονιάτης ποδοσφαιριστής μας έπειτα από όμορφη μπαλιά του Λεοζίνιο βγήκε πρόσωπο με το τέρμα και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Συνθέσεις

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Λουκινί, Δ. Τριανταφύλλου (46' Γκουγκουλιάς), Κ. Τριανταφύλλου, Καρασαλίδης, Μπριλάκης, Παντελιάδης, Παρασκευαΐδης (72' Σιάκκας), Σίμιτς, Τοντόροφ, Κόντος, Στεφανίδης

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές):Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Κώτσιος, Λαμπρόπουλος, Χωριανόπουλος, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Σιλιγαρδάκης (59' Γάλας), Μανούσος (53' Κριπιντίρης), Ντιμπαλά, Κάντζι (80' Βλαστέλλης)

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Νακόπουλος, Αθανασόπουλος (Αθηνών)

Μοιράσου το άρθρο!