Αθλητικά

04/10/2011 - 00:50

"Δεν μπορεί να γεμίσει η πισίνα του κολυμβητηρίου Μυτιλήνης!!!"- Τι θα πράξει η Δημοτική Αρχή; Παρέμβαση της Επιτροπής Αγώνα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ     

 Κύριε πρόεδρε του ΝΠΔΔ Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου,

Έχει περάσει μια εβδομάδα από την ημέρα του Δημοτικού Συμβουλίου της 28/9/20011 όπου υπό την πίεση των καταστάσεων, παρόλο που οι προθέσεις της Δημοτικής αρχής ήταν διαφορετικές, συζητήθηκε στο θέμα του κολυμβητηρίου της πόλης μας. Στο τέλος της συζήτησης τόσο ο Δήμαρχος όσο και εσείς, δεσμευτήκατε ότι το κολυμβητήριο θα άνοιγε άμεσα την επόμενη μέρα παράλληλα με τις υπόλοιπες διαδικασίες που αφορούν τον έλεγχο του κτηρίου.

Από την καθημερινή και ουσιαστική πλέον παρουσία μας στο χώρο η οποία θα είναι πια όσο πιο εντατική γίνεται, διαπιστώσαμε κατάπληκτοι ότι εκτός από τα πολλά προβλήματα που ήδη γνωρίζαμε, υπάρχει αδυναμία να γεμίσουν οι πισίνες και να αρχίσει η λειτουργία του λόγω πολλαπλών σοβαρών τεχνικών προβλημάτων στο εδώ και μια δεκαετία ασυντήρητο λεβητοστάσιο – μηχανοστάσιο καθώς βέβαια και παντελής έλλειψη πετρελαίου.

Στις συναντήσεις μας τις προηγούμενες μέρες μας διαβεβαιώνατε κατηγορηματικά ότι υπάρχουν εγκεκριμένα κονδύλια για την απρόσκοπτη συντήρηση, αναβάθμιση και λειτουργία του χώρου.

Σας καλούμε τώρα να αποδείξετε τις διαβεβαιώσεις σας, να εστιάσετε στα προβλήματα και να δρομολογήσετε την άμεση επίλυσή τους. Θα πρέπει να κατανοήσετε ότι είμαστε πλέον αρωγοί σ’ αυτή την προσπάθεια και ότι μόνο με τη συνεργασία θα κρατήσουμε το χώρο ασφαλή, καθαρό και λειτουργικό.

Ας είστε εσείς από την θέση σας μαζί μας στο «..να μην στερεί καθημερινά η κοινωνία μας πράγματα και να μην τους κλείνει το δρόμο στο όνειρο…» στα νέα παιδιά, όπως πολύ εύστοχα αναφέρετε στην επιστολή σας.

Μοιράσου το άρθρο!