Αθλητικά

31/10/2019 - 18:48

Δεν τα κατάφερε..... Αιολικός- Λαμία 0-3

Ο Αιολικός ήθελε να ζήσει το όνειρό του αλλά δεν τα κατάφερε...  Δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα!

Γνώρισε σήμερα το απόγευμα βαριά ήττα μέσα στην έδρα ήταν από τη Λαμία με 3-0 και ελπίζει μόνο σ' ένα μεγάλο θαύμα στον επαναληπτικό αγώνα της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.  

Ήττα για τον Αιολικό έπειτα από τέσσερις αγώνες στο θεσμό, πρώτη επίσημη νίκη φέτος, για την ομάδα της Φθιώτιδας.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Σφύρλας,Αγριμάκης, Βαλιός, Κρητικός, Καλαφάτης, Σπόλιαριτς, Τσομπανέλλης (69' Λαζαρίδης), Κατσίκης (76' Παρέλλης), Παλαμουτσής, Μπουρούς και Τσιπάς (58' Λαμπράκης).

ΛΑΜΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας (75' Νικολόπουλος), Μπαχανάκ, Μπουλούλης, Ντε Ολιβεϊρα, Σάλιακας, Ντελ Πίνο (63' Βλαχομήτρος), Ρόμανιτς και Τουράμ (69' Καραγιάννης)

 

Οι σημαντικότερες στιγμές του αγώνα όπως μεταδόθηκε από το a-sport.gr

 

Περίπου 1.500 φίλαθλοι βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης

5': Πρώτη τελική στο ματς για τον Αιολικό με τον Κατσίκη να πασάρει στον Μπουρούς, αυτός σουτάρει για να μπλοκάρει την μπάλα ο Θεοδωρόπουλος

7': Πρώτη κίτρινη στο ματς νωρίς νωρίς και την αντικρίζει ο Τσομπανέλλης του Αιολικού.

10': Πρώτη απόπειρα της Λαμίας για να απειλήσει τα καρέ του Αιολικού με τον Ρόμανιτς να σεντράρει, όμως ο Σφύρλας βγαίνει και "καθαρίζει" την φάση.

15': ΓΚΟΛ για την Λαμία! Στην πρώτη της ουσιαστική φάση η Λαμία ανοίγει το σκορ μετά από ωραία προσπάθεια των Τουράμ, Ρόμανιτς. Ο πρώτος με τακουνάκι πασάρει στο δεύτερο και εκείνος με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Σφύρλα για το 0-1.

27': Κίτρινη κάρτα στον Κρητικό για φάουλ στον Ασίγκμπα

38': Κίτρινη κάρτα στον Πλιάτσικα για μαρκάρισμα στον αρχηγό του Αιολικού Μπορούς.

41': Μοναδική ευκαιρία να κάνει το 0-2 χάνει η Λαμία με τον Τουράμ να ξεκινά μία κούρσα από τα δεξιά να φτάνει στην περιοχή και να πασάρει στον Τιρόνε, ο οποίος δεν βρίσκει την μπάλα όπως θα ήθελε και έτσι χάθηκε η ευκαιρία.

43': Απίστευτη διπλή ευκαιρία για τους Λαμιώτες με τον Ρόμανιτς να σουτάρει σε πρώτο χρόνο τον Σφύρλα να αποκρούει, ενώ στη συνέχεια το σουτ του Τιρόνε διώχνει πάνω στη γραμμή ο Κρητικός.

45': ΓΚΟΛ για την Λαμία!Απλοποιεί τα πράγματα η Λαμία καθώς στη τελευταία φάση πριν το ημίχρονο πετυχαίνει δεύτερο τέρμα. Από ωραία προσπάθεια του Τιρόνε από τα δεξιά και προσποίηση στον προσωπικό του αντίπαλο, με σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Σφύρλα για το 0-2.

54': Κίτρινη κάρτα βλέπει ο Τιρόνε για τον λόγο ότι ενώ σημειώθηκε σε θέση οφσάιντ συνέχισε την προσπάθειά του,

58': Πρώτη αλλαγή για τον Αιολικό με τον Λαμπράκη να περνά στο ματς αντί του Τσίπα.

62': Πρώτη αλλαγή κάνει και η Λαμία με τον σκόρερ του 0-2, Τιρόνε να αφήνει την θέση του στον Βλαχομήτρο.

63': Πρώτη καλή φάση για τον Αιολικό με τον Λαμπράκη που πέρασε πέντε λεπτά νωρίτερα στο ματς να κάνει το σουτ και τον Θεοδωρόπουλο να διώχνει σε κόρνερ

69': Δεύτερη αλλαγή για την Λαμία ο Τουράμ, αφήνει την θέση του στον Καραγιάννη.

69': Δεύτερη αλλαγή στο ίδιο λεπτό κάνει και ο Γεωργαράς για τον Αιολικό μέσα ο Λαζαρίδης, έξω ο Τσομπανέλλης.

70': ΓΚΟΛ για την Λαμία! Καθαρίζει το ματς η Λαμία καθώς φτάνει και σε τρίτο τέρμα στην πρώτη της ουσιαστική φάση στο δεύτερο μισό. Ο νεοεισελθών Καραγιάννης με κάθετη βρίσκει τον Σάλιακα ο οποίος με ωραία κίνηση από τα αριστερά και πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Αιολικού για το 0-3.

75': Κλείνει τις αλλαγές του ο Άκης Μάντζιος για την Λαμία με τον Νικολόπουλο να παίρνει την θέση του Πλιάτσικα.

76': Τρίτη και τελευταία αλλαγή και από πλευράς Αιολικού με τον Παρέλλη να περνά στην θέση του Κατσίκη.

83': Με δέκα θα συνεχίσει ο Αιολικός καθώς τραυματίζεται ο Σπόλιαριτς και ενώ ο Γεωργαράς έχει κάνει όλες του τις αλλαγές.

Μοιράσου το άρθρο!